Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Bøvl - et foredrag om ledelse v/Nils Villemoes

Bøvl – et foredrag om ledelse v/Nils Villemoes

Underholdende foredrag med Nils Villemoes om god og dårlig ledelse

Du får nogle hyggelige timer i godt selskab, når Nils Villemoes med sit aktuelle foredrag BØVL på underholdende og kritisk vis fortæller om, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for ledelse i organisationer.

Tid: 31. oktober kl. 19:00 – 20:30

Sted: Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg

Pris: 200 kr. + moms

Nils Villemoes er ud over foredragsholder også forfatter samt lektor ved Handelshøjskolen i Århus på Institut for organisation og virksomhedsledelse igennem fire årtier.

Mulighed for spisning inden

Som hyggelig optakt til foredraget er der mulighed for oste- og pølsebord i Centrovices kantine, hvor der kan reserveres bord. Prisen er 85 kr. pr. kuvert + moms inkl. 1 genstand vin/øl. Der kan købes yderligere drikkevarer på aftenen. Spisning starter fra kl. 17.00.

Aftenen er arrangeret af Lillegård Teknik og Centrovice i fællesskab

Alle er velkomne ved arrangementet.

Tilmelding
Tilmelding er nødvendig på telefon 7015 9900.

Betaling via Mobilepay kan aftales ved tilmelding. Billet skal forevises ved ankomst.

Se smagsprøve
Se en smagsprøve på foredraget ved at klikke på linket her

Om Nils Villemoes

Nils Villemoes er en af landets mest populære foredragsholdere inden for ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Om foredraget
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I foredraget er en af Nils Villemoes’ pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
31. oktober 2017 kl. 19:00 - 20:30
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice og Lillegård Teknik
Pris:
250 inkl. moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
27. oktober 2017

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve