Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Bliv klogere på klimaforandringer og CO2

Bliv klogere på klimaforandringer og CO2

Specielt landmænd og gartnere oplever stort pres fra både forbrugere og samfund, fordi de bliver opfattet som klima- og miljøsyndere. Og fra politisk side er der stort fokus på at reducere CO2 udledningen, så eksempelvis landmænd i dag oplever skrappe rammevilkår. Samtidig reagerer befolkningen ofte med følelser og holdninger i klimadebatten, når de hører om de menneskeskabte klimaforandringer. Lillegaard Teknik og Centrovice vil gerne være med til at gøre debatten mere nuanceret og inviterer derfor til møde om klimaforandringer og CO2 mandag den 13. marts kl. 15.00 – 17.00 på Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg.

På mødet vil Johannes Krüger, professor og dr. scient. ved institut for Geografi og Geologi, Københavns Universitet, komme med en anden vinkel på klimaforandringerne – ifølge ham er debatten om klimaet i disse år præget af forkerte antagelser, udokumenterede påstande og uvidenskabelige informationer. Han mener, at klimaforandringerne er helt naturlige, og at klimaet, som hidtil, vil forandre sig, uanset hvad mennesket gør.

Budskabet om menneskeskabte klimaforandringer bliver ofte gentaget, og med det her møde vil vi gerne bidrage med en anden vinkel på nutidens klimaforandringer, så tilhørerne bliver klædt på til en mere nuanceret klimadebat, slutter Birthe Thordahl Christensen, Miljø- og naturkonsulent ved Centrovice.

15.00 Velkomst                                                           v/ Bo Lillegaard Johansen, Lillegaard Teknik og Birthe Thordahl Christensen, Centrovice
15.05 Bliv klogere på klimaforandringer – har vi et menneskeskabt CO2 problem i dag?                v/ Johannes Krüger, professor, dr. scient. ved Institut for Geografi og Geologi, Københavns Universitet
16.55 Afrunding                                                          v/ Bo Lillegaard Johansen, Lillegaard Teknik

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
13. marts 2017 kl. 15:00 - 17:00
Sted:
Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Lillegaard Teknik og Centrovice
Pris:
60 kr. + moms
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
12. marts 2017

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve