Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Vestfyns Seniorklub Centrovice: "Jekyll & Hyde The Musical"

Vestfyns Seniorklub Centrovice: “Jekyll & Hyde The Musical”

Vores Teatertur går i år til det ny opsatte “Jekyll & Hyde The Musical”

Søndag den 28. februar 2016 kl 15.00

Kl. 11.30 Afgang Assens v. Rema

Kl. 12.00 Afgang Centrovice, Vissenbjerg

I næste sæson præsenterer Det Ny Teater en af sine største, dyreste og mest overdådige opsætninger til dato, der samtidig formodentlig også vil være sæsonens største musical-produktion i Danmark:Broadway-succesen JEKYLL & HYDE THE MUSICAL, som har premiere i februar2016.

JEKYLL & HYDE THE MUSICAL, der er baseret på Robert Louis Stevensons klassiske fortælling fra victoriatidens London, har musik af Frank Wildhorn og manuskript og sangtekster af Leslie Bricusse. Efter Broadway-premieren er JEKYLL & HYDE THE MUSICAL blevet opført i 25 lande over hele verden. Det er første gang JEKYLL & HYDE THE MUSICAL produceres i en professionel opsætning i Danmark.

JEKYLL & HYDE THE MUSICAL er en romantisk thriller om kampen mellem det gode og det onde i en overdådig og spektakulær produktion.Dr. Jekyll er overbevist om, at kuren mod faderens mentale sygdom ligger i adskillelsen af menneskets onde natur fra den gode. Han gør sig selv til genstand for sine eksperimenter og kommer derved til at slippe sin egen mørke side løs og spreder gru i Londons gader Dr. Jekyll tiltrækkes af sin forlovede Emma, medens hans alter ego drages mod glædespigen Lucy. Ingen af kvinderne kender hans dystre hemmelighed – endnu.

Efter forestillingen er der middag/buffet i Teaterkælderen.

Teaterkælderen ligger under Det Ny Teater i teatrets gamle rustikke kulissekældre. Søjler og buegange veksler med store og små rum, der skaber en unik atmosfære, som er en oplevelse i sig selv.

Vore tjenere er unge sangere og musikere, der aftenen igennem såvel serverer som underholder mellem serveringerne. Repetoiret er både evergreens og nyere sange.

Pris: 1100 kr. ( Bus, forestilling og middag/buffet i Teaterkælderen)

Tilmelding senest 1. december på tlf. 70159900

Betaling senest 8. December på kt. 2017-0120090259

Med venlig hilsen bestyrelsen

Vestfyns Seniorklub Centrovice

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
28. februar 2016 kl. 15:00 - 23:00
Sted:
Det Ny Teater
Arrangør:
Vestfyns Seniorklub Centrovice
Pris:
kr. 1.100,00
Tilmeldingsfrist:
1. december 2015

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve