Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Positivitet og livsglæde ved foredragsholder og tv-vært Bubber

Positivitet og livsglæde ved foredragsholder og tv-vært Bubber

Bubber har en fantastisk god energi og han er et dejligt glad væsen. Og det bedste af det hele er, at det smitter!

Et foredrag med Bubber om positivitet og livsglæde gør med garanti en forskel og er fyldt med historier fra Bubbers eget liv. Få det bedste ud af livet… du vælger selv. Et åbent og ærligt foredrag, og en peptalk i at bevare sindet åbent og holde fast i evnen til at glædes over både store og små ting i hverdagen. Udstråler vi en positivitet, kan det ikke undgå at smitte af på hele vores liv – både i det private og arbejdslivet.

Bubber er om nogen i dette land kendt for sin enestående evne til at turde være nysgerrig, gå nye veje og overskride sine grænser. I dette foredrag fortæller han, hvad der giver ham modet til at turde vælge udfordringerne, og hvordan vi alle kan arbejde bevidst på at holde fast i positivitet og livsglæde. Om at turde være et ordentligt menneske!

Tilmelding

Tilmeld dig til Vibeke på mail: v.b.olsen@email.dk

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
30. oktober 2019 kl. 19:00 - 21:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Familie&Samfund
Pris:
175 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke medlemmer - Inkl. kaffe og kage.
Kontaktperson:
Tilmeldingsfrist:
20. oktober 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve