Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Orienteringsmøder om udegående kvæg i vinterperioden

Orienteringsmøder om udegående kvæg i vinterperioden

Projektgruppen bag “Udegående kvægs behov for læ og ly i vinterperioden” er ved at arrangere 3 orienteringsmøder om de opnåede resultater. Møderne vil blive afholdt på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Orienteringsmødet på Fyn bliver afholdt torsdag den 18. juni 2015 kl. 19.00 hos Centrovice,  Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 11. juni 2015 til Kim Søgaard Rasmussen, Kvægkonsulent på ksr@centrovice.dk. Der vil blive serveret kaffe og kage.

På mødet kommer:

Malene Skjoldborg Jørgensen fortæller om resultaterne opnået i projekt “Udegående kvægs  behov for læ og ly i vinterperioden”.

Desuden skal vi høre om “Vurdering af udegående kvægs velfærd” af Inger Lund Overgaard, der er dyrlæge i Dyrenes Beskyttelse og snart afslutter studiet Master i vurdering af husdyrvelfærd i primærproduktionen. Hun vil fortælle om Dyrenes Beskyttelses ønsker til hold af udegående kvæg og sit speciale med titlen “Velfærds Vurdering af udegående kvæg i vinterperioden”, hvor hun ser på hvilke parametre, der kan bruges til at vurdere velfærden af udegående kvæg i vinterperioden.

Stig Jessen, Special konsulent og dyrlæge fra Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold fortæller om erfaringerne fra vinterens kontrolkampagne i ammeko’s besætninger.

Der vil blive serveret kaffe og kage.

Til alles oplysning er datoen for mødet i Jylland blevet fastlagt til den 15. juni kl. 19.00. Stedet er ikke på plads endnu, men det bliver annonceret hurtigst muligt.

 

 

 

 

 

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
18. juni 2015 kl. 19:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
Centrovice
Tilmeldingsfrist:
11. juni 2015

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve