Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Østfyns Landboforenings Seniorklub: " 5 dages tur til Mosel med Gislev Rejser den 29. august til 2. september 2016"

Østfyns Landboforenings Seniorklub: ” 5 dages tur til Mosel med Gislev Rejser den 29. august til 2. september 2016″

 

1.dag

Afgang kl. 07.15 fra Drigstrup Sognegård, Drigstrup Bygade 46, Kerteminde

Afgang kl. 07.30 fra Margrethepladsen, Kerteminde

Afgang kl. 08.00 fra P. plads, Toldbodgade, Nyborg

Fra Danmark går turen ned gennem Tyskland til den lille vinby Ellenz-Poltersdorf, flot beliggende ved Moselfloden. Indkvartering og aftensmad først på aftenen.

 

2.dag

Sejltur på den kønne, snoede Mosel-flod gennem et flot landskab af vinbjerge og små hyggelige vinbyer. Sejlturen går fra Beilstein til Cochem, hvor der bliver ophold blandt skønne, velholdte bindingsværkshuse i et romantisk miljø. Med bussen tilbage til Ellenz.

 

3.dag

Vinbjergstur med traktor og vogn. Tur gennem vinbjergene, hvor vinstokkene står i snorlige rækker på terrasse-marker. Undervejs vinsmagning og frokost hos en vinbonde. En hyggelig og god oplevelse med frokost og vin.

 

4.dag

Udflugt til Trier. Vi besøger Trier – og så er vi 2000 år tilbage i tiden. Trier er en af Tysklands ældste byer. Byen var i mange år residens for romerske kejsere og dermed den by i Tyskland, som har flest bevaringsværdige minder fra Romertiden. På byrundturen ses blandt andet Porto Nigra, Domkirken, Hauptmarkt og Kaiserthermen. Hyggelig centrum med gågadezone og attraktivt miljø.

 

5. dag

Hjemrejse gennem Tyskland med ankomst ud på aftenen

 

Tilmelding senest den 1. april 2016 til:

Tommy Gedsø, tlf. 2163 5174 eller mail: tg.bs@os.dk

 

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
29. august 2016 kl. 07:15 - 2. september 2016
Sted:
Mosel med Gislev Rejser
Arrangør:
Østfyns Landboforenings Seniorklub
Pris:
kr. 3.550,00 pr. deltager - tillæg eneværelse kr. 300,00, balkon kr. 250,00 pr. person
Tilmeldingsfrist:
1. april 2016

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve