Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Østfyns Landboforenings Seniorklub: " 2 dages Gourmettur til Sønderborg Revyen samt besøg i Tønder og Digegrevens Gård

Østfyns Landboforenings Seniorklub: ” 2 dages Gourmettur til Sønderborg Revyen samt besøg i Tønder og Digegrevens Gård

Vi inviterer på 2 dages gourmettur med slotsstemning til Sønderborg Revyen og besøg i Tønder og Digegrevens Gård onsdag den 8. juni og torsdag, den 9. juni 2016.

Afgang kl. 07.45 P-plads, Toldbodgade Nyborg

Afgang kl. 08.15 fra Margrethepladsen Kerteminde

Afgang kl. 08.30 fra Drigstrup Sognegård

Efter opsamling køres til Bøjden, hvor vi kl. 10.00 sejler til Fynshav. Under overfarten er der lejlighed til for egen regning at købe formiddagskaffe i skibets cafeteria.

Efter ankomst til Als køres en rundtur og vi ender ved Dyvig Badehotel, hvor der venter os en gourmet frokost buffet. Drikkevarer for egen regning.

Når alle er mætte, forlader vi Dyvig og besøger Augustenborg Slot med kirken og parken m.v. Der tages forbehold for et evt. salg eller kirkelige handlinger. Der er guidet rundvisning. Vi har eftermiddagskaffe med kage fra bussen.

Efter det kulturelle indslag køres til Scandic Sønderborg til indkvartering og vi mødes igen i restaurant Revyen til sommer-buffet. Drikkevarer for egen regning. Derefter ser vi revyen, som jo altid får en fin kritik og modtagelse. Resten af aftenen er til socialt samvær.

Næste morgen er der morgenmadsbuffet og vi tager afsked med Hotel Scandic. Vi kører tværs over Jylland til Tønder Kunstmuseum og ser bl.a. Wegners udstilling af alle de smukke (dyre) møbler, som har gjort ham kendt i store dele af verden. Der er rundgang på egen hånd.

Vi forlader Tønder og kører mod Klæggården “Den gamle Digegreves Gård”. Undervejs passerer vi Vidåslusen og hører lidt om marsken og vadehavet. Der er arrangeret en dejlig og måske lidt anderledes frokost på Digegrevens Kro. Drikkevarer er for egen regning.

Når alle igen er mætte køres til Gram Slot, som mange måske kender eller har set i fjernsynet. Her er guidet rundvisning. Bagefter er der lejlighed for besøg i såvel cafe som gårdbutik for egen regning. Vi hører historier om slottet og hvilket arbejde, der lægges i de mange igangværende projekter på et så stort slot.

Fra Gram køres over Lillebælt tilbage til Fyn. Undervejs er der tid til at tænke på de mange sjove, spændende indtryk og oplevelser.

Pris i dag er kr. 2.450,-. Tillæg for enkeltværelse er kr. 300,-. Prisen dækker færgen til Fynshav, rundturen på Als, frokost på Dyvig Badehotel, guidet rundvisning Augustenborg Slot, eftermiddagskaffe fra bussen, ophold på Scandic med sommerbuffet, revybillet og ophold i dobbeltværelse med morgenmad, besøg Tønder Museum, frokost på Digegrevens Gård, guidet rundvisning Gram Slot, gebyr Rejsegaranti-fonden samt buskørsel incl. moms.

Tilmelding til Tommy Gedsø på tlf. 21 63 51 74 eller mail tg.bs@os.dk inden 1. februar 2016 efter først til mølle princippet.

 

 

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
8. juni 2016 kl. 07:45 - 9. juni 2016
Sted:
Sønderborg
Arrangør:
Østfyns Landboforenings Seniorklub
Pris:
kr. 2.450,00
Tilmeldingsfrist:
1. februar 2016

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve