Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  Eksterne arrangementer  →  Familie og Samfund: "Historien bag det hele - foredrag ved Anna Von Lowzow" den 2. marts 2017

Familie og Samfund: “Historien bag det hele – foredrag ved Anna Von Lowzow” den 2. marts 2017

Anna arbejder som tilrettelægger og instruktør på Nordisk Film, hvor hun producerer historiske, internationale dokumentarfilm. Ydermere er hun fast kommentator på TV, når kongelige begivenheder transmitteres.

Hun er vokset op i en dejlig familie på Lerchenborg ved Kalundborg og har med sin baggrund en naturlig og stor viden om de europæiske kongehuse samt om den danske adel. Hun er god til det med stamtavler og hun ved, hvem der er i familie med hvem. Anna interesser sig for historie og det er grunden til, at hun fokuserer på at fortælle historie på en anderledes måde, nemlig via menneskeskæbner. Privat er hun gift med advokat og godsejer Klavs von Lowzow og de har en voksen søn, Peter. Familien bor på Estruplund ved Randers Fjord.

Foredraget handler om Anna som privatperson samt de dokumentarfilm, hun har været med til at producere og hvad hun ellers har gang i lige nu. Det er lidt som et isbjerg. Seerne oplever kun en tiende del – toppen af kransekagen – når filmene vises på tv. Men bagved det hele er der gjort et stort arbejde, hvor man ofte kommer ud for de mest pudsige oplevelser og det er ikke kedeligt.

Foredraget er krydret med filmklip med alt for de kongelige i hele Europa. Meryl Streep og andre spændende personligheder, som fortæller historier.

Anna kommer i kontakt med mange interessante personligheder og hun underholder om det vigtige samarbejde, som er nødvendigt for at kunne producere de gode dokumentarfilm.

Ydermere fortæller hun om sit job som kommentator på TV.

Nærmere program følger.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
2. marts 2017 kl. 18:30

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve