Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Arrangementer  →  AMS-møde

AMS-møde

Ta´stilling til optimal yversundhed og henteko-strategi i AMS-systemer.

Anvender du automatisk malkning i din kvægproduktion? Så har du sikkert lyst til at blive klogere på, hvordan du sikrer god yversundhed og opnår lave celletal i din besætning, samt hvilken strategi i forhold til hentekøer, der giver størst mælkeproduktion.

Ta´handling ved hjælp af 2 kompetente indledere fra VFL, Kvæg:

Jørgen Katholm er dyrlæge og specialkonsulent ved VLF. Jørgen vil på mødet fortælle om de fejl, der oftest findes mht. malkeindstillinger, og hvordan de kan undgås. Han vil desuden komme ind på, hvilken betydning køernes omgivelser og den daglige renholdelse og service af malkerobotten har for yversundheden i din besætning. Endelig vil Jørgen Katholm komme med konkrete bud på, hvordan sektionering kan nedbringe risikoen for nyinfektion i besætningen.

Vibeke Fladkjær Nielsen er konsulent ved VFL og specialist i Lov om Hold af Kvæg. Vibeke har deltaget i projekter vedrørende malkerobotter, og vil i sit oplæg dele sine erfaringer med ændret strategi for hentekøer og komme ind på, hvilken metode der giver det bedste resultat. Desuden vil hun ud fra en spørgeundersøgelse se på sammenhænge mellem forskellige parametre som f.eks. opstaldning og overbelægning, og hvilken betydning de har for produktionsresultatet.

Mødet henvender sig til alle med interesse i AMS.

Informationer og tilmelding

Tidspunkt:
17. marts 2014 kl. 19:00 - 22:00
Sted:
Centrovice, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg
Arrangør:
centrovice
Pris:
Kr. 400,00 pr. person
Kontaktperson(er):
Tilmeldingsfrist:
12. marts 2014

Tilmelding er desværre ikke længere muligt. Ring evt. på telefon 7015 9900

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve