Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Ugenyt fra formanden, uge 12, 2017

Ugenyt fra formanden, uge 12, 2017

Kære medlemmer,

Generalforsamling og konstituering

Så kom vi på den anden side af vores generalforsamling. Tak til alle jer der deltog i foreningens årlige store aften. Med en stigning i spisende deltagere fra 145 til godt 170, og en propfuld sal til generalforsamlingen på godt 250 mennesker, var I med til at skabe en fantastisk ramme.

Bestyrelsen oplevede stor opbakning til linjen, der har været lagt og lægges ud. Tak for det. At tilslutningen til bestyrelsens forslag om overskudsudlodning også vandt så stort gehør, glæder os meget. Hvordan det rent praktisk skal forløbe, vil vi orientere om hen over sommeren.

Jeg vil igen bruge lejligheden til at takke Anja Kongsdal for indsatsen og ønske god vind med det fortsatte kommunalbestyrelsesarbejde, vi glæder os til at holde en tæt dialog. Her skal også lyde et velkommen til Henrik Terp. Vi starter op i dag fredag med konstituerende møde, hvor vi får sat holdet til årets opgaver.

Vi har i dag haft konstitueringen, hvor der var genvalg til det nuværende formandskab, så Lars Iversen varetager næstformandsposten og jeg formandsposten frem til Niels Rasmussen kommer tilbage.

Store ting under opbrud

Når vi ser udover vores egen næse, så er der store ting under opbrud.

Grundvandssagen er i fuldt vigør, i går torsdag var der åbent samråd med ministeren, hvor jeg selv var på Christiansborg. ”There is something rotten in the State of Denmark” skrev Shakespeare i Hamlet… Har han ret? Ja det tror jeg desværre. At det skal gøres så kompliceret, samtidigt med at man ikke kan fortælle, hvordan vores grundvand egentligt har det. Det er rystende at opleve, og det animerer forandringer. Kort sagt så skal der forandringer ind i kulturen i ministerierne. Væk med de politiserende konger, der som ”eksperter” gør lige, hvad det passer dem. Det er hos de folkevalgte magten skal ligge.

Der må ryddes op i disse fejlagtige meninger, og der skal ny koste i brug blandt embedsmandsværket.

Så er det dog alligevel glædeligt, at foråret står for døren, jorden damper i solen, vinterafgrøderne gror, og lyset vinder frem i hverdagen.

Må lyset også bryde frem, på de mørke gange og kontorer i ministerierne, så vi alle kan se lysere på fremtiden…

God weekend

Med venlig hilsen
Torben Povlsen_underskrift
Torben Povlsen

Konst. formand

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve