Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Positive takter i Centrovices regnskab for 2014 trods underskud

Positive takter i Centrovices regnskab for 2014 trods underskud

Pressemeddelelse om regnskabsresultatet for 2014

Rådgivningsvirksomheden Centrovice i Vissenbjerg har netop offentliggjort sit regnskab for 2014, som viser en omsætning på 97 mio. kr. og et underskud efter skat på 695 t.kr.
Administrerende direktør i Centrovice Louise Helmer ville naturligvis have foretrukket, at regnskabet viste et overskud, men hun forklarer, at der har været så store ekstraordinære poster på ca. 2,7 mio. kr. – hvilket primært skyldes landsretsdom og forlig i den netop afsluttede skattesag – at det derfor ikke var muligt i år.
”Når vi ser ind bag årets resultat, er det faktisk positivt på flere områder. Jeg glæder mig over, at vi i 2014 igen har præsteret et overskud på den løbende drift på niveau med de sidste to år. Ligesom det er positivt, at det for første gang i 8 år er lykkedes at holde omsætningen i den primære drift på niveau med året før. Og det i et marked, hvor der totalt set bliver færre landbrug for hvert år,” udtaler Louise Helmer.
Direktøren oplyser i øvrigt, at virksomheden er lykkedes med at øge effektiviteten i en række delprocesser samt holde skarpt fokus på driftsomkostningerne.

Set i det lys finder både bestyrelse og direktion årets resultat tilfredsstillende.

Det økonomiske resultat afspejler i øvrigt også en væsentlig skærpelse af virksomhedens fremadrettede fokus, idet udvikling har haft særlig høj prioritering i 2014. Det gælder både udvikling af virksomheden selv og af de ydelser, Centrovice tilbyder sine kunder. I 2014 har Centrovice således etableret en udviklingsafdeling, som har fuld fokus på både interne processer og på nye rådgivningsprodukter. Et andet udviklingsområde i 2014 er virksomhedens særlige indsats indenfor udbredelsen af ny teknologi i forbindelse med e-arkiv og e-faktura samt regnskabsprocessen i det hele taget (i daglige tale kaldes produktet SUMMAX).
Endelig er en ny 600 m2 stor tilbygning til Centrovices domicil i Vissenbjerg blevet færdiggjort og taget i brug som planlagt i december 2014.
”Tilsammen med en sund primær drift og et stærkt hold medarbejdere føler vi os dermed godt rustet til fremtiden,” afslutter Louise Helmer.
Det, at den mangeårige skattesag nu er fuldt og endelig afgjort, gør Centrovices regnskab til det mest sikre regnskab i mange år.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve