Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Pas på! Elsælgere bruger tvivlsomme metoder

Pas på! Elsælgere bruger tvivlsomme metoder

Konkurrencen på elmarkedet er fortsat hård, og vi oplever derfor også stadig elsælgere, der bruger tvivlsomme metoder i kampen om at få elaftalerne i hus.

Senest har vi set eksempler på elsælgere, der telefonisk lokker med aftaler om gratis strøm om natten men glemmer at oplyse om, at prisen per kilowatt til gengæld er flere ører højere resten af døgnets timer og derved sammenlagt stiller kunden økonomisk dårligere.

Et andet eksempel er, at elsælgeren efter telefonisk kontakt har sendt en sms og bedt kunden om at bekræfte sine kontaktoplysninger. Ved bekræftelsen pr. sms fangede bordet, og en ny elaftale var indgået.

Som erhvervskunde har du ikke samme fortrydelsesret som privatkunder, og det kan blive dyrt at købe dig ud af elaftalen igen. Derfor er det også vigtigt, at du gør et godt forarbejde, inden du indgår en ny elaftale.

Rådet fra energirådgiver og samarbejdspartner Søren Warberg fra TrimEnergien er klart: “Bed sælgeren om at sende tilbuddet på skrift, inden du siger ja til noget. På den måde kan du i ro og mag vurdere, om der reelt er tale om en god aftale i forhold til den, du har i dag. Husk blandt andet at se på hvad du skal betale i abonnement til elhandleren, bindingsperioden og abonnementsvilkårene”, udtaler energirådgiveren.

Det kan være rigtig svært at gennemskue de enkelte tilbud, og derfor er det en god idé at tage en ekspert med på råd. Hos Centrovice tilbyder vi uvildig energirådgivning vedrørende dit elforbrug.

Kontakt energirådgiver Søren Warberg på tlf. 8171 8818 eller mail sw@centrovice.dk, hvis du ønsker rådgivning omkring indgåelsen af en ny elaftale, eller hvis du er blevet fanget i en dårlig situation omkring din elaftale.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve