Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Nyt pensionstilbud til landmænd

Nyt pensionstilbud til landmænd

LandmandsPension er navnet på et nyt pensionstilbud til landmænd fra Landbrug & Fødevarer, som  netop har indgået aftale om.

LandmandsPension bliver den nye efterfølger til Landbrug & Fødevarers tidligere tilbud om GruppePension. Med den nye aftale i hånden, har Landbrug & Fødevarer etableret landmændenes adgang til markedets bedste priser, omkostninger og vilkår.

Leverandøren forbliver Nordea Liv & Pension, ligesom den landsdækkende distribution fortsat vil foregå via Tryg. De unikke fordele betyder, at tilbuddet forbeholdes de aktive medlemmer af Landbrug & Fødevarers medlemsforeninger på primærsiden, samt landmandens ægtefælle og medarbejdere. Dermed har Landbrug & Fødevarer samtidig skabt endnu en konkurrencemæssig fordel ved medlemskabet af de lokale foreninger.

– Nu har vi fået et godt tilbud til landmændene, som forhåbentligt vil motivere mange landmænd til at spare op til alderdommen, også selvom vi per tradition har sparet op i vores ejendom, siger Lone Andersen, som sidder med i det udvalg, der har forestået forhandlingerne med Nordea Liv & Pension.

Ud over de økonomiske fordele i tilbuddet, foreligger der naturligvis også et socialt ansvarligt aspekt:

– Det er vores ansvar at udnytte Landbrug & Fødevarers volumen til at skabe nogle fornuftige rammer i et opsparingstilbud til landmændene. Undersøgelser viser nemlig, at alt for få selvstændige sparer op til deres alderdom, hvilket betyder, at landmændene med tiden kan ende med, at blive betragtet som en omkostningstung restgruppe i samfundet, der kun har mulighed for at lade sig forsørge via offentlige ydelser.

Medlemmer, der gerne vil hurtigt i gang med en opsparing, kan kontakte Tryg Kundecenter, Viborg, som tager imod henvendelser om LandmandsPension på telefon 8725 9210.

For yderligere kontakt:

Lone Andersen kan kontaktes gennem  Rasmus Holm Thomsen 3339 4813.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve