Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Nyt fra bestyrelsen - uge 2 - 2019

Nyt fra bestyrelsen – uge 2 – 2019

Kære medlemmer

Godt nytår. 2019 er allerede godt i gang, hvilket betyder, at vi skal i arbejdstøjet, hvis vi vil have mulighed for at påvirke vandplanerne

VIGTIGT – VIGTIGT – VIGTIGT

Det er nu, der skal laves høringssvar på vandløb.

Afgrænsning og udpegning af vandløb i vandplanerne blev i 2017 drøftet i de lokale vandråd. Her deltog Centrovice. Efterfølgende har Miljøstyrelsen lavet en vurdering, som nu er sendt i høring. Der er taget ca. 1.000 km små vandløb ud. Det er mindre end forventet, og mindre end det vandrådene foreslog.

Det er vigtigt at melde ind nu, hvis du mener, der er vandløb på dine arealer, som fejlagtigt stadig er med i vandområdeplanerne. Det drejer sig om små vandløb – mindre end 10 km2 opland –, som er flade, smalle, gravede, lige kanaler og har ringe økologisk potentiale. Måske er de tørre en stor del af året.

Bestyrelsen vil gerne bakke op om at få et stort antal høringssvar sendt ind. Derfor kan du som medlem af Centrovice få gratis hjælp til at lave høringssvaret.

Onsdag d. 16. januar kl. 9.00 – 12.00 og kl. 13.30 – 15.30 sidder miljøafdelingen klar til at hjælpe dig. Kom ind forbi eller ring på tlf. 70 15 99 00.

Husk: Fristen er 25. januar 2019 – det er nok sidste chance i denne omgang.

På bestyrelsens vegne

 

 

 

Torben Povlsen, formand

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve