Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Nyt fra bestyrelsen - uge 24 - 2018

Nyt fra bestyrelsen – uge 24 – 2018

Kære medlemmer

Der er fart på, også i bestyrelsen. Noget går desværre meget for stærkt, når vi kigger ud på vores tørkeramte afgrøder. Vi skal ikke høste med øjnene endnu, så at komme med endegyldige profetier om årets høst vil jeg afholde mig fra, blot konstatere at der er brug for vand – jo før des bedre.

Vi landmænd skal bakke op om dyrskuet

Dyrskuet løber af stablen nu på fredag, frem til og med søndag. Jeg skal kraftigt opfordre til, at vi alle kommer på dyrskuet i år – ejere, medarbejdere og familie – vi skal som landmænd bakke op.

Byens folk bakker op, vist gennem store antal gæster de senere år og gennem en spørgeundersøgelse i Fyens Stiftstidende sidste år. 87 % ønskede, at Dyrskuet skulle blive på Dyrskuepladsen, det skal vi i landbruget bakke op om, og det gør vi ved at komme selv.

Det betyder også meget for vores samhandelspartnere, at vi kigger ind på deres stande og bakker deres deltagelse op.

Spændende projekt med mulig fynsk kartoffelmelsfabrik

Næste store ting er – kartoffelproduktion til stivelse. En ny fabrik på Fyn til omkring 6500 ha kartofler og 5000 ha hestebønner. Det kan du høre mere om på Dyrskuet (lørdag) og på et informationsmøde onsdag d. 20. juni på Centrovice. Kom og hør mere, det virker som et meget spændende projekt.

Ud over det ovennævnte har der været meget i gang i bestyrelsen. Det vil vi orientere om inden sommerferien, men blot lige nævne – foretræde for Miljø og Fødevareudvalget, borgmester hilse på, nye strategi tiltag, foreningens dag og meget mere.

Hvor om alt er – vi glæder os til at se jer alle på det fynske dyrskue.

For bestyrelsen

Torben Povlsen, TLP

 

 

 

Torben Povlsen, formand.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve