Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Generalforsamling - en fin aften for foreningen

Generalforsamling – en fin aften for foreningen

Generalforsamlingen den 19. marts 2014 blev på alle måder en fin aften.

Flere hundrede deltagere var mødt op i de festklædte rammer og lyttede til beretningerne fra henholdsvis bestyrelse (læs den her) og direktion om året 2013, som regnskabsmæssigt blev et meget tilfredsstillende år med et overskud på 6 mio. kr.  Nogle af deltagerne benyttede sig af muligheden for at komme til orde i forhold til bestyrelsen med både spørgsmål, forslag og ros.

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer, som på forhånd var sendt ud til alle aktive medlemmer, blev stemt igennem efter gennemgang og diskussion i salen og et enkelt ændringsforslag.

På valg var:

  • Niels Rasmussen, formand
  • Lars Iversen, kvæg
  • Hans Jakob Clausen
  • Lau Hvid Hansen

De tre førstnævnte modtog genvalg og blev alle valgt ind på ny.

I stedet for Lau Hvid Hansen, som ikke ønskede genvalg, blev Claus Hestholm fra Assens valgt ind.  Se den nye bestyrelse her .

Efter de rent formelle handlinger var godt overstået, var det tid til hædring af ikke mindre end 12 personer for lang og tro tjeneste hos forskellige medlemmer.  Se navnene på lang og tro tjeneste jubilarerne her

 

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve