Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Baltic Pipe - underskriftindsamling

Baltic Pipe – underskriftindsamling

Tina Bjerregaard Jensen, som er ansat i Agrovi, har som privatperson og berørt af Baltic Pipe projektet taget initiativ til en underskriftsindsamling for berørte lodsejere. Se herunder,  hvad hendes begrundelse er, og hvordan du kan underskrive, hvis du vil tilkendegive, at du også er imod projektet :

Fordi den endelig beslutning om projektets gennemførelse ikke er truffet endnu, og på baggrund af de mange problematikker samt hele den igangværende debat om Baltic Pipe projektet i Danmark, har jeg taget initiativ til to underskriftindsamlinger. Den ene vedrører Baltic Pipe projektet som helhed. Den anden vedrører specifikt kompressorstationens foreslåede placering på Sydsjælland. Det er min forhåbning, at vi i fællesskab – herunder med de to underskriftindsamlinger – kan bidrage til skabe mere opmærksomhed og debat på tværs af hele Danmark og på Christiansborg. Og dermed sikre, at beslutningerne omkring projektet ikke bliver taget henover hovedet på lodsejere, beboere og borgere og på et unuanceret grundlag.

Det er lykkedes mig at få skabt en del opmærksomhed hos pressen allerede – både lokalt i TV Øst, P4 SJælland og landsdækkende via Effektivt Landbrug samt dr.dk. Men desto flere underskrifter og mere opmærksomhed desto bedre.

Underskriftindsamling Baltic Pipe:
https://www.skrivunder.net/baltic_pipe_gas_til_polen_gennem_dansk_jord_-_nej_tak

Underskriftindsamling Kompressorstationen:
https://www.skrivunder.net/baltic_pipe_nej_tak_til_kompressorstation_ved_tageskov

Jeg takker på forhånd, og er naturligvis klar til at svare på spørgsmål. Jeg kan kontaktes via mail tina.bjerregaard@mail.dk eller på tlf. 21425000.

Med venlig hilsen
Tina Bjerregaard Jensen
Everdrupvej 27
4733 Tappernøje

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve