Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder

Nyheder

L&F inviterer til Regionsmøde Planteavl på Centrovice

Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion inviterer til regionale møder rundt omkring i landet. På Fyn afholdes mødet tirsdag den 26. november kl. 19.00-22.00 hos Centrovice.

På aftenen kan du blandt andet høre mere om det politiske arbejde med kvælstofreguleringen i Danmark og det fagli Læs mere »

22. oktober 2019

L&F: Klar, umisforståelig dialog giver landbruget mere end traktorblokader

I dag har tyske landmænd indkaldt til stordemonstration mod ny miljøregulering. ”Bondeoprøret” er inspireret af hollandske aktioner de seneste måneder, hvor landmænd har lammet motorveje med landbrugsmaskiner og enkelte steder endda forsøgt at køre traktorer ind i myndighedsbygninger.

Læs mere »

22. oktober 2019

Pas på! Elsælgere bruger tvivlsomme metoder

Konkurrencen på elmarkedet er fortsat hård, og vi oplever derfor også stadig elsælgere, der bruger tvivlsomme metoder i kampen om at få elaftalerne i hus.

Senest har vi set eksempler på elsælgere, der telefonisk lokker med aftaler om gratis strøm om natten men glemmer at oplyse om, at pri Læs mere »

21. oktober 2019

L&F: En pensionsordning der er rustet til fremtiden

En pensionsopsparing kan sikre dig og din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke til en meget attraktiv medlemspris.

LandmandsPension er udviklet i tæt sa Læs mere »

21. oktober 2019

Stor risiko for landmænd er overset

“Priserne farer op og ned, og det kan hurtigt blive årsindkomsten, man sætter over styr, hvis man handler på de forkerte tidspunkt”. Sådan udtaler Henrik Terkelsen fra Grønnemosegaard i Gudbjerg på Fyn sig i det nyeste nummer af tillægget ‘Landbrug i Danmark’.

I artiklen stiller Centrovice Læs mere »

17. oktober 2019

L&F: 13 rådgivere hjælper landbruget med visionen Klimaneutral 2050

I marts fremlagde vi vores vision om, at det danske fødevareerhverv skal være klimaneutralt senest i 2050. Det gjorde vi, fordi vi gerne vil være med i førerfeltet og skabe de løsninger, som ikke kun kan blive svaret på den danske klimaudledning, men som også kan inspirere og vise vejen for v Læs mere »

16. oktober 2019

Ny juniorkonsulent hos Centrovice

Nataliia Kharchenko er pr. 8. oktober ansat som juniorkonsulent hos Centrovice. I sommers færdiggjorde hun sin uddannelse som agrarøkonom, hvor hun sideløbende tog en HD i Økonomi og ressourcestyring.
Nataliia har en baggrund som landmand og har tidligere arbejdet på flere svinebesætninger.
Læs mere »

11. oktober 2019

Handels-erfa - Efterår 2019- Præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

AgroMarkets HandelsERFA Efterår 2019 Centrovice Læs mere »

10. oktober 2019

L&F: Fejlagtige støtteberegninger rammer mange landmænd urimeligt

Fejlagtigt beregnet værdi af betalingsrettigheder kan koste landmænd dyrt. Landbrug & Fødevarer er rystet over, at der kan ske en så alvorlig myndighedsfejl. Vi mener, at de landmænd i klemme, først skal berøres fra 2020, hvor de haft mulighed for at tilpasse sig.

Fejlen betyder, at Læs mere »

9. oktober 2019

Engelsksproget erfagruppe med fokus på mælkeproduktion

KvægrådgivningDanmark starter ny erfagruppe med fokus på mælkeproduktion for udenlandske medarbejdere. Gruppen mødes første gang den 23. oktober 2019. 

Målgruppe
For medarbejdere med udenlandsk baggrund, som har kvægbrugslederlignende opgaver og ansvar.

Indhold
Emnerne tilpasses del Læs mere »

9. oktober 2019

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve