Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Sitemap  →  Afgrødenyt - læsning  →  Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Ny tilskudsordning til jordfordeling

Tirsdag d. 18. juni 2019 kl. 19-21 afholder Centrovice og LIFA et gratis informationsmøde.

Sommeren 2018 var ekstraordinær varm og gik hårdt ud over landmændenes høstudbytte. På den baggrund blev regeringen, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti enige om en hjælpepakke, som bl.a. indeholder en tilskudsordning til jordfordeling i 2019.

Ordningen yder tilskud til lodsejere, der deltager i en jordfordeling, som har til formål at skabe bedre arronderede landbrugsejendomme. Det vil sige, at de enkelte landmænd inden for afgrænsede geografiske områder bytter landbrugsarealer på frivillig basis for at få arealerne til at ligge mere hensigtsmæssigt og dermed opnå en bedre landbrugsmæssig udnyttelse.

For at komme i betragtning til et tilskud skal der indgå mindst 10 lodsejere med mindst 100 hektar til omfordeling. I puljen er afsat 10 mio. i tilskud til tinglysningsafgifter, udgifter til landinspektører og Geodatastyrelsen, og der gives tilskud op til 3.500 kr. pr. jordfordelte hektar.

Ansøgningsrunden starter d. 1. juli 2019, og det er først til mølle.

Læs mere og tilmeld dig på vores hjemmeside.

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve