Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Sitemap  →  Afgrødenyt - læsning  →  FarmTracking – er det noget for dig?

FarmTracking – er det noget for dig?

FarmTracking er et registreringsværktøj, som mange af vores landmænd har haft stor glæde af de sidste par år. Der er igen i år mulighed for en gratis prøveperiode på FarmTracking Basic indtil 1. maj.

Farm Tracking Basic

I FarmTracking kan du se alle oplysninger fra din mark- og gødningsplan, og du kan let registrere udførte opgaver. Er du i marken, så vil GPS funktionen i din telefon eller tablet udvælge den mark, du befinder dig i. Det giver dig et hurtigt overblik over behandlingerne og en nem adgang til at foretage nye registreringer. Det er nemt at anvende, men du har også mulighed for at tilmelde dig et kursus, der afholdes d. 28. februar – se kommende arrangementer.

Du kan anvende FarmTracking på både Android og iOS telefoner og tablets.

Farm Tracking Basic kræver et abonnement. Det koster kr. 1350 i købspris + et årligt abonnement, der er afhængig af antal ha. Har du f.eks. fra 50-199 ha koster Farm Tracking Basic kr. 1350 i købspris + kr. 1825 pr. år.

Ønsker du en måneds gratis prøveperiode på Farm Tracking Basic, så kontakt din planteavlskonsulent eller salgskonsulent Carl Aggerbo, SEGES på tlf. 8740 5059.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve