Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Sitemap  →  Afgrødenyt - læsning  →  Det nye AfgrødeNyt

Det nye AfgrødeNyt

AfgrødeNyt har ændret form. Det har det for at imødekomme, at flere og flere læser AfgrødeNyt på smartphone eller tablet. I den nye form tilpasser artiklerne sig det medie, de bliver læst på.

Hvis du abonnerer på AfgrødeNyt i papir-versionen, så modtager du et print af ugens artikler med en indholdsfortegnelse. Desuden er der vedhæftet ’Aktuelt nyt’ og tabeller, som er for store til af være i teksten.

Hvis du abonnerer på AfgrødeNyt i net-versionen, så skal du blot trykke på de artikler i mailen, som du vil læse. Du har også mulighed for at trykke på ’printvenlig version’ og skrive hele samlingen incl. ekstra tabeller og ’Aktuelle løsninger’ ud.

Hvis du oplever, at f.eks. tabeller ikke er til at læse eller andre uhensigtsmæssige ting, så hører vi meget gerne fra dig. Når vi er kommet godt i gang, kommer der lidt flere muligheder, som vi glæder os til at introducere for dig.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve