Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Finansiering

Rådgivning om finansiering

Finansiering er en afgørende faktor for enhver virksomhed. Hos Centrovice oplever vi, at det giver vores kunder ro og overskud at have en sparringspartner, der kan, tør og vil indgå i en konstruktiv dialog omkring virksomhedens finansieringsmuligheder. Derfor sætter vi en ære i at levere kvalificeret finansieringsrådgivning.

Rådgivning igennem hele virksomhedens livscyklus

Vores specialister kan rådgive dig om finansiering i alle virksomhedens faser, lige fra du gør dig de første tanker om etablering, til du beslutter dig for at afvikle din virksomhed og gå på pension. Uanset hvornår du står over for større eller mindre investeringer, er det vigtigt, at din finansiering er optimalt tilrettelagt. Vores konsulenter kender branchens muligheder og vilkår og kan derfor rådgive dig om, hvor du bedst søger finansiering, og hvordan den kan sammensættes.

Rådgivning af folk, der kender finansieringsverdenen

Vores specialister har både praktisk erfaring og solid faglig viden om finansieringsrådgivning. Derudover har de stor erfaring med at udarbejde styringsværktøjer, hvilket kan være en stor hjælp for dig, når du skal indgå i en dialog med dit pengeinstitut.

Specialisterne hjælper dig med at få dine tal til at tale, så du og dine finansieringskilder har et godt grundlag at træffe de nødvendige økonomiske beslutninger på.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Optimering af eksisterende finansiering herunder renter/marginaler
  • Rådgivning om finansieringsstrategi/struktur
  • Rådgivning om valg af finansieringskilder
  • Sparring omkring finansieringsstrategien
  • Drøftelser med bank og realkreditselskab
  • Gældsrådgivning i forbindelse med krisesager

 

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve