Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Rekruttering

Rekruttering

Rekruttering af de rigtige medarbejdere er afgørende for din virksomheds fremtidige udvikling. Men når man er alene med en virksomhed, der skal passes, kan det være svært at afsætte tid til at udarbejde jobprofil og afholde ansættelsessamtaler. Derfor tilbyder Centrovice rekrutteringsrådgivning.

Rekruttering er en tillidssag

Hos Centrovice er rekruttering en tillidssag, og vi sætter en ære i at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed. Vi kan være behjælpelige, uanset om du har spørgsmål omkring løn og ansættelsesforhold, eller om du ønsker helt at overlade rekrutteringsprocessen til os.

Rekrutteringsprocessen består af fem trin: udarbejdelse af jobprofil, annoncering, afvikling af samtaler, forhandling samt introduktion og opfølgning.

Få udarbejdet en jobprofil

Udarbejdelsen af en jobprofil er et stærkt værktøj for dig, der står over for rekruttering af en ny medarbejder. Med en jobprofil får du klarlagt dine forventninger til, hvilke opgaver en potentiel medarbejder skal kunne løse, og formuleret de faglige og menneskelige kompetencer, du søger hos en kommende medarbejder.

Kontakt en af vores Løn- og HR-rådgivere, og få en snak om, hvordan du finder den helt rigtige medarbejder til din virksomhed.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve