Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Lønservice

Lad os klare din lønservice

Vi er specialister i lønservice og laver hvert år løn for både store og små virksomheder inden for en lang række erhverv. På den måde kan du bruge tid på forretningen i stedet for de administrative opgaver.

Når du får udført lønservice sørger vores løn- og HR-rådgivere for indbetaling til SKAT, ATP, Feriekonto og pensionsordninger og meget mere. Hver måned modtager du så en kopi af lønsedlerne og en oversigt over, hvornår løn, skatter, feriepenge, pension og ATP betales.

Vi kan desuden sørge for, at dine medarbejder modtager lønsedler i e-boks, så du slipper for besværet med at dele dem ud.

Vi holder dig opdateret

Når du får lavet lønservice hos os, holder vi dig naturligvis informeret om nye lovgivningsmæssige tiltag indenfor lønområdet. Det giver tryghed for både dig og dine medarbejdere at vide, at der er styr på tingene og at lønnen går ind til tiden. Derfor får du en sms-reminder, når der skal indberettes løn, ligesom du løbende får nyhedsbreve med aktuelle ansættelsesmæssige informationer.

På den måde har du altid oveblik over dine lønomkostninger og kan holde fokus på din virksomhed frem for på lønadministration.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende lønservice.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve