Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  HR-Nyt  →  HR-Nyt - juni 2015

HR-Nyt – juni 2015

Vil du have fradrag for sundhedsforsikringen til dine medarbejdere?

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring for dine medarbejdere, er det vigtigt, at du oplyser os om det. Sundhedsforsikringen dækker både skader, der sker i på arbejde og i fritiden.

Sundhedsforsikringen er fradragsberettiget for dig i den skattepligtige indkomst, men betingelsen er, at den del af præmien, som vedrører fritidsdækningen beskattes hos dine medarbejdere. Beløbet, som skal beskattes, reguleres årligt og fremgår af opkrævningen. Indsend opkrævningen til os, når du modtager den, så registrerer vi beløbet korrekt på lønsedlen og du kan retmæssigt fradrage præmien i skatteregnskabet.

Du og dine sygemeldte medarbejdere kan nu sende oplysninger til kommunen digitalt via Mit Sygefravær

Fra den 1. juni i år er det blevet muligt for dig og dine medarbejdere at svare digitalt på underretningsbreve og oplysningsskemaer, som I hidtil har modtaget med fysisk post fra NemRefusion – og som skulle besvares med fysisk post. Alle kan via Mit Sygefravær:

  • Anmode om sygedagpenge
  • Udfylde oplysningsskema
  • Se korrespondance med kommunen

Fremover sendes underretningsbrevene mv. fra NemRefusion til e-Boks, med mindre den sygemeldte er fritaget for Digital Post. Brevene åbnes i e-Boks med NemId og besvares digitalt.

Indtil 1. december 2015 er det valgfrit, om man vil bruge den nye digitale løsning eller den gamle med fysisk post, men efter 1. december bliver den digitale løsning obligatorisk.

For at komme til Mit Sygefravær skal du vælge:

  • mitsygefravaer.dk
  • logge på med NemId

På siden kan du se dit sygeforløb, hvilke breve der er modtaget fra kommunen og hvilke du har sendt til kommunen.

Det vil være en god idé at orientere dine medarbejdere om Mit Sygefravær.

Har du spørgsmål til sundhedsforsikring eller sygefravær – kontakt os, vi er klar til at hjælpe.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve