Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Aktuelt  →  Iværksætterselskaberne er kommet godt fra start

Iværksætterselskaberne er kommet godt fra start

Siden årsskiftet har det i Danmark været muligt at stifte et såkaldt iværksætterselskab også kaldet IVS. Den nye selskabsform har til hensigt at gøre det lettere for iværksættere at etablere sig i selskabsform¨, da et IVS kan stiftes med selskabskapital på 1 krone.

I Centrovice Erhverv er vi generelt positive overfor de muligheder, der byder sig ved at anvende IVS som selskabsform. Fordelene som iværksætter ved at vælge IVS som virksomhedsform kan være den begrænsede hæftelse kombineret med kapitalkravet på 1 krone. Modsat stilles der større krav til et IVS end en enkeltmandsvirksomhed, da et IVS bl.a. skal aflægge årsrapport efter årsregnskabsloven, ligesom selskabslovens regler om f.eks. ledelsesansvar og udbyttebetalinger kommer i spil.

I Centrovice Erhverv er vi af den overbevisning, at valget af virksomhedsform er meget individuelt, og vi tager derfor gerne en uforpligtende snak med iværksætteren om hvilken form, der passer bedst til den konkrete situation. Har du spørgsmål til etablering af IVS eller ønsker drøftelse om etablering af virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig. Se kontaktdata til højre

Erhvervsstyrelsen oplyser, at der i årets første par måneder er stiftet ca. 600 IVS’er. Se mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve