Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Aktuelt  →  E-faktura og e-arkiv vil lette din administration

E-faktura og e-arkiv vil lette din administration

E-fakturering og e-arkiv betyder store fordele i form af bedre overblik, stor fleksibilitet, og sparet tid på administration, da fakturaer kan godkendes, arkiveres, bogføres og sendes til betaling i én arbejdsgang.

Centrovice tilbyder nu e-faktura og e-arkiv, i DLBR regi kaldes det Summax, til alle vores kunder .

E-arkiv er en fordel for alle

E-arkivet vil give overblik og fleksibilitet og kan med fordel indføres af alle virksomheder.

E-arkivet medfører, at fakturaer og andre regnskabsdata samles i elektronisk arkiv. Samtidig kan du bruge arkivet til budgetter, aktivitetsplaner, private fotos osv. Du har altså alle dine planer samlet ét sted, hvor du samtidig kan styre rettighederne til hvem, der må have adgang til hvilke dokumenter.

Du kan påhæfte søgeord, som gør det nemt at finde dokumenter frem, og du kan tilgå dokumenterne fra både PC, Ipad og smart phones.

Krav til leverandørerne


Mulighed for e-fakturering stiller særlige krav til leverandører, da de elektroniske fakturaer skal udarbejdes i en speciel teknologi. Det er dog en af de ting, som en fremtidsorienteret leverandør nødvendigvis skal kunne leve op til, og Centrovice vil i løbet af opstartsperioden få mange relevante leverandører på plads i systemet.

Kontante besparelser på sigt

Når man indfører så gennemgribende nye rutiner som e-fakturering, er det naturligt, at der vil være en indkøringsperiode, inden alle fordele slår igennem med fuld styrke.

Det er vores klare overbevisning at e-fakturering vil resultere i fordele for dig i form af sparet tid på administration, bedre fleksibilitet og overblik.

Når e-fakturering og automatisk kontering i Ø90 er fuldt implementeret, forventer vi, at det også vil medføre en effektivitetsbesparelse hos Centrovice, som vil afspejles i en lavere pris på kontering.

Sådan tilmelder du dig


K
ontakt Marianne Lerche-Simonsen. Se kontaktdata i højre side under Kontakt

Fakta om e-faktura

 
· E-faktura er ikke bare et elektronisk indbetalingskort eller en mail med vedhæftet faktura.

· En e-faktura er en elektronisk dannet faktura, som leverandøren sender til den enkelte landmands elektroniske adresse i NemHandels registret, der administreres af det offentlige.

· Systemet er et gennemprøvet og sikkert system, som i forvejen benyttes ved fakturering til offentlige virksomheder.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve