Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Aktuelt  →  Centrovice Erhverv udvider på Ærø

Centrovice Erhverv udvider på Ærø

Fra 1. juli 2014 overgår Ærø Revisions aktiviteter til Centrovice Erhverv på Ærø. Centrovices administrerende direktør, Henrik Borup Jeppesen, oplyser, at Centrovice igennem længere tid har været i dialog med revisor Inga Ludvigsen om købet, og det glæder ham, at overdragelsen nu er faldet på plads til gavn for begge parter.

Fokus på problemfri overdragelse

Inga Ludvigsen ønsker at gå på pension i løbet af 2015. For at sikre en god og problemfri overgang for alle Ærø Revisions kunder, bliver Inga Ludvigsen derfor tilknyttet Centrovice frem til sin pensionering i februar 2015. ”Jeg får herved mulighed for at runde mit arbejde af med mine kunder igennem mange år”, fortæller Inga Ludvigsen, der glæder sig over, at overdragelsen til Centrovice fastholder både arbejdspladser og erhvervsliv på Ærø.

Fremover vil det være Centrovices ankermand på Ærø, økonomirådgiver Morten Enggaard Andersen, der varetager den daglige kontakt med kunderne på øen. Morten har mange års erfaring med skatterådgivning og årsrapporter og glæder sig til at gøre en positiv forskel for ærøboerne. ”Det er vigtigt for mig, at sikre, at Ærø også fremadrettet har et stærkt regnskabs- og revisionsfirma, som kan give de erhvervsdrivende herovre professionel økonomirådgivning”, forklarer Morten, der selv har valgt at bosætte sig på øen med sin familie.

2013-10-04 -Ærø 052

Udvidelse skaber arbejdspladser

Med købet af Ærø Revision ønsker Centrovice Erhverv at forankre deres regnskabs- og skatterådgivning på øen til fordel for alle øens erhvervsdrivende, og i forbindelse med udvidelsen forventer Centrovice Erhverv indenfor kort tid at få behov for en elev til kontoret i Ærøskøbing.

Centrovice Erhverv på Ærø har i dag 4 ansatte, som laver revision, løn, regnskab og bogføring for øens erhvervsdrivende.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve