Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Rådgivning  →  Aktuelt  →  Centrovice Erhverv i stærk vækst

Centrovice Erhverv i stærk vækst

Hos Centrovice Erhverv oplever vi i disse år en markant kundetilgang. Årsagen er nok, at vi i Centrovice har adgang til et bredt felt af netop de kompetencer, som virksomhedsejerne har brug for. Ud over regnskabsrådgivning og revison, gælder det f.eks. juridisk bistand, lønadministration eller finansieringsrådgivning. Desuden har Centrovice Erhverv et setup, som gør os i stand til tilbyde en konkurrencedygtig pris på den efterspurgte rådgivning.

Det er vores oplevelse, at erhvervsvirksomheder efterspørger langt mere end blot at få lavet et regnskab. Og netop det at have en revisor, som har en lang række kolleger med specielle kompetencer, der tilsammen dækker hele spektret inden for virksomhedsrådgivning, synes at være den rette medicin.

Vi er rigtig glade for, at fynske erhvervsvirksomheder i stadig stigende grad vælger at samarbejde med os. Og vi vil gøre vores yderste for at gøre os fortjent til valget.

Vi ser frem til at byde nye virksomhedsejere velkomne i vores centralt beliggende lokaler i Vissenbjerg på Fyn.

 

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve