Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Om os

Rådgivning af erhvervsvirksomheder

Centrovice er en moderne rådgivningsvirksomhed beliggende i Vissenbjerg centralt på Fyn – og med filial på Ærø.

Vi udspringer af landbruget, og landbrug udgør stadig kernen i vores kundegruppe. I dag tæller vores mere end 4.000 kunder dog i stigende grad erhvervsvirksomheder af alle typer og fra mange forskellige brancher, som drager nytte af vores brede kompetencer og mange specialer.

Det har vi taget konsekvensen af og har derfor en hel erhvervssektion, som er specialiserede i rådgivning af erhvervsvirksomheder og selskaber.

Vores 150 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for ca. 100 mio. kr.

Vores specialer

Vi rådgiver og løser opgaver inden for bl.a. regnskab, revision, bogholderi, finansiering, SKAT, energiberegninger, HR og løn, socialøkonomi samt ejendomme og jura.

Med vores rådgivning bidrager vi til kundens vækst og udvikling, ligesom vi løser   administrative opgaver, som derved frigør ressourcer og letter kundens hverdag.

Du kan læse beskrivelser af vores rådgivningsydelser under menupunktet Rådgivning.

Fokus på udvikling

Det er ikke kun i forhold til vores kunders forretning, vi har fokus på udvikling. Også vores   egen forretning, rådgivning og organisation er under løbende udvikling. Vi er af den overbevisning, at det er en forudsætning for at blive ved med at være blandt de bedste på vores felt.

 

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve