Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Referencer

Vi samarbejder med store og små virksomheder fra mange forskellige brancher. Se her, hvad et par af vores kunder udtaler om samarbejdet med os.

Jeg oplever, at Centrovices Løn- og HR-rådgivning er meget kompetent. Uanset hvad jeg efterspørger, finder rådgiverne altid en løsning. Jeg er sikker på, at jeg altid får den hjælp, jeg har brug for. Det synes jeg, er en god sikkerhed. Det gør mig tryg, at de er specialister og har styr på tingene. Derudover sparer jeg rigtig meget tid i det daglige, så jeg kan fokusere på min virksomhed fremfor de administrative opgaver.
Allan Larsen, Ålyst Anlægsgartner
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, som har overgået mine forventninger. Jeg har fået sammensat et effektivt team, så jeg ved præcist, hvor og til hvem jeg skal henvende mig med de forskellige problemstillinger. Jeg oplever medarbejderne som grundige og yderst kompetente. Man føler sig altid velkommen og godt behandlet.
Henrik S. Ladekjær, Billeshøj Tømrerforretning
    Samarbejdet med Centrovice har fungeret upåklageligt. Jeg har en rådgiver, som jeg har tillid til, og det, synes jeg, er rart. Han er fleksibel, og jeg kan fange ham både udenfor og indenfor arbejdstid, så grundlæggende er jeg godt tilfreds med det hele.  
    Jens Knudsen, Jørn Thrane A/S

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve