Søg

Søg efter medarbejder:

SOS

Archive

 1. Tillægskontrakt til færdigfoder

  Kommentarer lukket til Tillægskontrakt til færdigfoder

  Tillægskontrakt til færdigfoder

  Det er vigtigt, at du får den rigtige vare til den rigtige pris, når du handler foder. Derfor har Centrovice i samarbejde med en række andre rådgivningsvirksomheder udarbejdet en tillægskontrakt til færdigfoder, som sikrer dig de bedste vilkår.

  Tillægskontrakten anerkendes allerede af flere foderleverandører over hele landet og er din sikkerhed for, at du får det rigtige foder til den rigtige pris. Benyt tillægskontrakten til færdigfoder, når du køber foder hos din foderleverandør.

  Få den rigtige vare til den rigtige pris

  Tillægskontrakten til færdigfoder giver dig en række fordele sammenlignet med en standardkontrakt. Det drejer sig bl.a. om:

  •  levering af læsseprøver, der kan bruges som retsgyldig prøve, hvis der er behov for analyser eller mistanke om problemer med eller fejl i foderet.
  •  kompensation, hvis energiindholdet i foderet er for lavt.

  Med tillægskontrakten er du som køber berettiget til at indsende 8 læsseprøver til analyse for energi. Hvis gennemsnittet ligger mere end 2,5 FE under det deklarerede indhold, skal sælger betale omkostningerne til analyserne samt kompensation. Lovgivningsmæssigt må indholdet afvige 4 FE.

  Tillægskontrakten dækker som udgangspunkt samme periode som kontrakten på foderet.

  Download Centrovices tillægskontrakt til færdigfoder som Tillægskontrakt som wordfil eller Tillægskontrakt printklar pdf her.

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve