Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Staldgangsrådgivning

Staldgangsrådgivning

Ved staldgangsrådgivning kommer vores konsulent ud til dig og giver sparring og rådgivning direkte på staldgangen. I samarbejde med dig kigges der på, om det praktiske arbejde i og omkring stalden fungerer, som du gerne vil have det, og hvordan det kan optimeres.

Staldgangsrådgivningen foretages af juniorkonsulent Nicklas Jepsen og giver mulighed for at få nye øjne på din bedrift. Formålet er at give dig indspark til optimering af de daglige rutiner og arbejdsgange og rum til at tage fat på det, der rør sig på din bedrift.

Har du brug for en vikar?

Hvis du har brug for en vikar i forbindelse med sygdom eller udskiftning af medarbejdere, står Nicklas Jepsen også til rådighed i den forbindelse. Med sin praktiske erfaring fra staldgangen og tidligere funktion som både fodermester og afdelingsleder i produktions- og opformeringsbesætninger har Nicklas den nødvendige viden til at indgå i arbejdet på din bedrift.

Kontakt juniorkonsulent, Nicklas Jepsen, hvis du vil høre mere om staldsgangsrådgivning eller har brug for en hjælpende hånd på bedriften.

Læs mere og se priser her.

  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve