Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt

Aktuelt

Svinepest breder sig - vær obs på karantænereglerne

Afrikansk svinepest, der er dødelig over for svin, breder sig i de østeuropæiske lande. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler i forhold til udenlandske medarbejdere, der bliver ansat eller har været hjemme på ferie.

Konkret er det vigtigt, at overholde de gældende danske sm Læs mere »

3. august 2017

Ny svinebrugs- og økonomikonsulent hos Centrovice

Den 1. juni startede Kasper Nordtorp ved Centrovice. Kasper er vokset op på en svineejendom på Fyn og blev færdiguddannet som Agrarøkonom fra Dalum Landbrugsskole i 2013.

Kasper kommer fra en stilling som svinebrugskonsulent hos Patriotisk Selskab og skal hos Centrovice varetage jobbet so Læs mere »

28. juni 2017

SEGES inviterer til gratis temadag om svin og sikkerhed

Driver du dine dyr på en sikker og effektiv måde?

SEGES holder temadag om svin onsdag den 7. juni, og her vil den svenske landbrugsforsker Sophie Atkinson undervise i, hvordan man nemt og sikkert kan drive sine dyr, samt hvordan man effektivt kan håndtere dyrene ud fra deres naturlige instink Læs mere »

23. maj 2017

Vil du med til en eftermiddag med kernestyring på programmet?

Hvad er poltens reelle fremstillingspris, og hvor er faldgruberne? Hvad gør de bedste besætninger for at forblive de bedste på rangeringslisten? Hvordan kan en kernebesætning indkøbe navnesæd bedst muligt afhængigt af, om du går efter pris eller index?

Det og meget andet kan du få svar Læs mere »

4. april 2017

Husk tilmelding til Landbrugets dag

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig, så hvis du vil med til Landbrugets dag, er det nu, du skal beslutte hvilke indlæg, du vil høre, og tilmelde dig på telefon 7015 9900.  (Se programmet her )

Tilmelding på forhånd er nødvendig – både af hensyn til lokaledisponering for de enkelte spor Læs mere »

30. marts 2017

Ny lov for husdyrbrug gør det lettere at være landmand

Med den nye lov for husdyrbrug får den enkelte landmand større fleksibilitet i stalden. Det giver bedre sikkerhed for landmændenes rammevilkår uden at gå på kompromis med hensynet til miljøet. Det skriver Miljø-og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Regeringen vedtog den 23. febr Læs mere »

24. februar 2017

Status for ansøgninger om støtte til modernisering af slagtesvinestalde

Landbrugs- og fiskeristyrelsen melder nu klar med de første tilsagn om støtte.

Efter at have været forsinket med at give tilsagn, bl.a. på grund af beslutningen om at øge den samlede pulje som følge af stor overansøgning, kan Landbrugs- og fiskeristyrelsen nu meddele, at de kan give de fø Læs mere »

7. februar 2017

LMO og Centrovice indleder samarbejde om svinebrugsrådgivning

Det handler om at fremtidssikre svinerådgivningen, så danske svineproducenter får den skarpeste rådgivning og dermed kan optimere en rentabel produktion. Sådan lyder det fra direktørerne i LMO og Centrovice, som nu offentligtgør etableringen af et tæt, formaliseret samarbejde om svinerådgiv Læs mere »

19. januar 2017

Centrovice tilbyder førstegangskøbere gratis rådgivning

At blive selvstændig er en omfattende proces, som kræver mange overvejelser og et grundigt forarbejde. Som førstegangskøber skal man både have styr på finansieringen, have en klar strategi samt være klædt på til rollen med de nødvendige ledelseskompetencer. Og rigtig meget andet. Det kan v Læs mere »

6. januar 2017

Sidste chance for tilskud til farestald i 2017

Du kan lige nå det, hvis du ønsker at søge tilskud til omlægning til løsdrift i farestalden eller ønsker at søge tilskud til opførelse af en ny farestald.

17. januar 2017 er der nemlig ansøgningsfrist for ansøgning om tilskud fra Landdistriktspuljen, hvor man kan få 20% tilskud til nyb Læs mere »

4. januar 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve