Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt

Aktuelt

Nye ansigter i kvæg- og svinebrugsafdelingen

Den 1. marts bød Centrovice velkommen til to nye juniorkonsulenter – en i kvægafdelingen og en i svinebrugsafdelingen.
Nicklas Jepsen tiltrådte en stilling som juniorkonsulent i svinebrugsafdelingen. Nicklas Jepsen har en uddannelsesbaggrund som faglært landmand, hvorefter Nicklas har taget e Læs mere »

12. marts 2018

Fint formalet foder til grise betaler sig økonomisk

Mange besætninger har uudnyttet indtjeningspotentiale, fordi deres foder ikke er formalet fint nok. Formålet med formalingen er, at grisen kan udnytte så meget energi fra kornet som muligt. Proteinråvarerne skal også formales, så de kan blive optimalt udnyttet.

For at gøre det nemt og hurt Læs mere »

8. marts 2018

Få styr på reglerne for udenlandsk arbejdskraft - det betaler sig

Når du som arbejdsgiver ansætter udenlandsk arbejdskraft, er det vigtigt, at du har styr på lovgivningen. Der er nemlig store sanktioner forbundet med manglende overholdelse af reglerne. Har du helt styr på reglerne for dine nuværende eller kommende udenlandske medarbejdere?

Der er flere tin Læs mere »

15. februar 2018

Obligatorisk online hygiejnekursus

Arbejder du med levende svin? Så skal du tage et onlinekursus i hygiejne.

Fra 1. januar 2018 er det blevet obligatorisk for alle, der arbejder med levende grise, at tage et online hygiejnekursus.

Husdyr-MRSA er alvorligt og skal forebygges. I den forbindelse er det vigtig at øge bevidstheden Læs mere »

7. februar 2018

Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Med start den 26. januar 2018 udbyder Centrovice i samarbejde med Erhversakademi Dania, Food Fyn og FødevareDanmark uddannelsen ‘Iværksætteri i praksis’.

Forløbet er for dig, der drømmer om at skabe dig en fremtid som nicheproducent af fødevarer. Går du med en idé til en specialfødev Læs mere »

11. januar 2018

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Arbejd sikkert med gyllen

Gylle kan udvikle svovlbrinte i livsfarlige koncentrationer med alvorlige konsekvenser til følge, og inden for de seneste uger er der sket flere uheld med svovlbrinte, hvor køer er omkommet. Derfor er det vigtigt, at få sikkerhedsrutinerne for gyllehåndteringen på plads – for både din egen, di Læs mere »

19. oktober 2017

Tjek vognen - så vi holder svinepesten ude af Danmark

Det vil få nærmest uoverskuelige konsekvenser, hvis svinepest når Danmark. Derfor har vi alle et medansvar for at holde det ude af landet.

En af de helt store smitterisici er de mange biler, der transporterer grise til områder med svinepest, eller områder der støder op mod områder med svin Læs mere »

10. oktober 2017

Beskyt grisene mod influenza

Influenzasæsonen nærmer sig, og det samme gør den årlige influenzavaccination. Det er en god investering at sørge for at alle, der færdes i svinestaldene, er vaccinerede. Ikke kun for at nedbringe sygefraværet, men også for at beskytte grisene. De influenzatyper vi slæber ud i staldene, els Læs mere »

5. oktober 2017

Svinepest breder sig - vær obs på karantænereglerne

Afrikansk svinepest, der er dødelig over for svin, breder sig i de østeuropæiske lande. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler i forhold til udenlandske medarbejdere, der bliver ansat eller har været hjemme på ferie.

Konkret er det vigtigt, at overholde de gældende danske sm Læs mere »

3. august 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve