Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Svin  →  Aktuelt

Aktuelt

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Arbejd sikkert med gyllen

Gylle kan udvikle svovlbrinte i livsfarlige koncentrationer med alvorlige konsekvenser til følge, og inden for de seneste uger er der sket flere uheld med svovlbrinte, hvor køer er omkommet. Derfor er det vigtigt, at få sikkerhedsrutinerne for gyllehåndteringen på plads – for både din egen, di Læs mere »

19. oktober 2017

Tjek vognen - så vi holder svinepesten ude af Danmark

Det vil få nærmest uoverskuelige konsekvenser, hvis svinepest når Danmark. Derfor har vi alle et medansvar for at holde det ude af landet.

En af de helt store smitterisici er de mange biler, der transporterer grise til områder med svinepest, eller områder der støder op mod områder med svin Læs mere »

10. oktober 2017

Beskyt grisene mod influenza

Influenzasæsonen nærmer sig, og det samme gør den årlige influenzavaccination. Det er en god investering at sørge for at alle, der færdes i svinestaldene, er vaccinerede. Ikke kun for at nedbringe sygefraværet, men også for at beskytte grisene. De influenzatyper vi slæber ud i staldene, els Læs mere »

5. oktober 2017

Svinepest breder sig - vær obs på karantænereglerne

Afrikansk svinepest, der er dødelig over for svin, breder sig i de østeuropæiske lande. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forholdsregler i forhold til udenlandske medarbejdere, der bliver ansat eller har været hjemme på ferie.

Konkret er det vigtigt, at overholde de gældende danske sm Læs mere »

3. august 2017

Ny svinebrugs- og økonomikonsulent hos Centrovice

Den 1. juni startede Kasper Nordtorp ved Centrovice. Kasper er vokset op på en svineejendom på Fyn og blev færdiguddannet som Agrarøkonom fra Dalum Landbrugsskole i 2013.

Kasper kommer fra en stilling som svinebrugskonsulent hos Patriotisk Selskab og skal hos Centrovice varetage jobbet so Læs mere »

28. juni 2017

SEGES inviterer til gratis temadag om svin og sikkerhed

Driver du dine dyr på en sikker og effektiv måde?

SEGES holder temadag om svin onsdag den 7. juni, og her vil den svenske landbrugsforsker Sophie Atkinson undervise i, hvordan man nemt og sikkert kan drive sine dyr, samt hvordan man effektivt kan håndtere dyrene ud fra deres naturlige instink Læs mere »

23. maj 2017

Vil du med til en eftermiddag med kernestyring på programmet?

Hvad er poltens reelle fremstillingspris, og hvor er faldgruberne? Hvad gør de bedste besætninger for at forblive de bedste på rangeringslisten? Hvordan kan en kernebesætning indkøbe navnesæd bedst muligt afhængigt af, om du går efter pris eller index?

Det og meget andet kan du få svar Læs mere »

4. april 2017

Husk tilmelding til Landbrugets dag

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig, så hvis du vil med til Landbrugets dag, er det nu, du skal beslutte hvilke indlæg, du vil høre, og tilmelde dig på telefon 7015 9900.  (Se programmet her )

Tilmelding på forhånd er nødvendig – både af hensyn til lokaledisponering for de enkelte spor Læs mere »

30. marts 2017

Ny lov for husdyrbrug gør det lettere at være landmand

Med den nye lov for husdyrbrug får den enkelte landmand større fleksibilitet i stalden. Det giver bedre sikkerhed for landmændenes rammevilkår uden at gå på kompromis med hensynet til miljøet. Det skriver Miljø-og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Regeringen vedtog den 23. febr Læs mere »

24. februar 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve