Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

To nye juniorøkonomiassistenter hos Centrovice

Morten Olskjær Holm
Mandag den 13. august startede Mathias Olskjær Holm i en stilling som juniorøkonomiassistent hos Centrovice. Mathias er 26 år og nyuddannede med en Cand. merc. aud. fra Syddansk Universitet i 2017. Hos Centrovice skal Mathias udarbejde regnskaber og budgetter og lave bogf Læs mere »

15. august 2018

Tag en snak med din bank om høsten 2018

Fokus for fleste landmænd er lige nu at få kornet på marken høstet og halmen presset. I modsætning til sidste år hvor høsten var besværliggjort af den megen regn, ser det i år ud til at blive en alt for tør, men nem høst, med få eller ingen omkostninger til tørring og bjergning.

Det, Læs mere »

2. august 2018

Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Det kan være en god investering at give dine medarbejdere en pensionsordning. En god pensionsordning er med til at holde på dine dygtige medarbejdere og er en attraktiv del af lønpakken for kommende medarbejdere. Samtidig sender du et godt signal om, at du prioriterer dine medarbejderes arbejdsvi Læs mere »

18. juni 2018

Handels-erfa sommer 2018 – præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

HandelsERFA Centrovice Sommer 2018

Læs mere »

31. maj 2018

Økonomisk uoverskueligt at blive syg

Når en ulykke eller alvorlig sygdom opstår, har du mulighed for økonomisk støtte både fra det offentlige og fra egene forsikringer. Men mange ved ikke, hvad de har krav på, og hvor de skal søge om de penge, de har krav på.

Der er mange ting, som skal gøres, så hvor starter man, når ma Læs mere »

29. maj 2018

Kriserådgivning er stadig aktuel

Vi bliver af og til kontaktet af landmanden selv eller naboer og familie, der er urolige for, at en landmand, som de kender, er ved at bukke under for det økonomiske og psykiske pres, som man er under, når økonomien strammer til.

I sådanne situationer er det vigtig, at der bliver taget hånd Læs mere »

17. maj 2018

Vi opruster på skatteområdet med to nyansættelser

 

Rikke Skov

Rikke Skov startede den 1. maj i en stilling som økonomikonsulent hos Centrovice. Rikke har hele sit arbejdsliv arbejdet med skat, først ved en kommunal skatteafdeling og siden 2005 ved SKAT. Herfra har hun stor erfaring med kontrol af skatteregnskaber for selvstændige Læs mere »

7. maj 2018

Medlemsforsikringer giver ro på vores økonomi fremover

Tidligere formand for Centrovice, Niels Rasmussen, fik i efteråret 2016 konstateret kronisk knoglemarvskræft. Efter endt sygemelding og behandling har familien solgt gården, ligesom Niels er stoppet som formand for Centrovice og skal finde et nyt liv med en kronisk sygdom. Når indtægterne såda Læs mere »

23. april 2018

Landbrugsstyrelsen: Hurtig behandling af anmodning om projektforlængelse hvis tilsagn er ved at udløbe

Landbrugsstyrelsen har netop meddelt, at de behandler din anmodning om projektforlængelse hurtigt, hvis dit tilsagn er ved udløbe på grund af forsinket sagsbehandling.

Hvis din projektperiode står til udløbe, mens du venter på at få meddelt tilsagn fra Landbrugsstyrelsen, vil din anmodning Læs mere »

20. marts 2018

Handels-erfa forår 2018 – præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

Handels ERFA – forår 2018 Læs mere »

2. marts 2018
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve