Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

SKAT sætter fokus på øget kontrol – bl.a. på momsområdet

Regeringen vurderer, at der er behov for at styrke skattekontrollen markant, så det bliver sværere at snyde – især på momsområdet og blandt små og mellemstore virksomheder. Derfor foreslår regeringen at øge ressourcerne til skattevæsenets kontrolarbejde med 400 mio. kr. frem mod 2021 som Læs mere »

22. september 2017

Ny økonomiassistent

Pr. 15. august er Trine Værlund Rasmussen ansat som økonomiassistent. Trine kommer fra en stilling som regnskabsassistent ved Kolding Herreds Landbrugsforening, hvor hun har været de seneste 4 år. Trine skal hovedsageligt arbejde med økonomi for svinebedrifter. Trine bor i Allested-Vejle med si Læs mere »

18. september 2017

Ny virksomhedskonsulent hos Centrovice

Henrik Skov startede 15. august hos Centrovice som virksomhedskonsulent. Henrik har senest været 3 år i Nykredit som seniorerhvervsrådgiver inden for landbruget. Tidligere har Henrik været 9 år i Jyske Bank som landbrugsrådgiver. Henriks gode erfaringer bringer han med videre til Centrovice, s Læs mere »

7. september 2017

Ny økonomirådgiver hos Centrovice

1. juli 2017 startede Katja Bjerg hos Centrovice som økonomirådgiver. Katja var elev hos Centrovice under sin uddannelse, som hun færdiggjorde i 2007. Siden da har Katja været 10 år ved Patriotisk selskab, men er nu med hendes egne ord vendt ”hjem” igen. Yderligere er Katja ved at færdigg Læs mere »

7. september 2017

Har du udlejningsejendomme: Få op til 35 % fradrag af den årlige lejeindtægt

Mange landmænd har udlejningsejendomme, men på grund af manglende kendskab til skattereglerne snyder man ofte sig selv for fradrag.  I artiklen her beskrives de gældende regler på området, så der er nok nogle skatte råd at hente

De første 3 år efter købet af et parcelhus eller et tofam Læs mere »

9. august 2017

Ny svinebrugs- og økonomikonsulent hos Centrovice

Den 1. juni startede Kasper Nordtorp ved Centrovice. Kasper er vokset op på en svineejendom på Fyn og blev færdiguddannet som Agrarøkonom fra Dalum Landbrugsskole i 2013.

Kasper kommer fra en stilling som svinebrugskonsulent hos Patriotisk Selskab og skal hos Centrovice varetage jobbet so Læs mere »

28. juni 2017

Handels-erfa sommer 2017 - præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

Handels ERFA Sommer 2017 Læs mere »

31. maj 2017

Lovforslag om nedsættelse af bo- og gaveafgift ved generationsskifte

Skatteministeren har fremsat et lovforslag vedrørende nedsættelse af bo- og gaveafgiften ved generationsskifte af erhvervsvirksomheder.

Efter gældende regler skal der betales bo- eller gaveafgift på 15% ved overdragelse af en erhvervsvirksomhed til næste generation.

Lovforslaget medfører Læs mere »

19. april 2017

Ny økonomirådgiver til Centrovice

Den 3. april tiltrådte Jeanette Kolding som økonomirådgiver hos Centrovice. Jeanette studerer cand.merc.aud. på Syddansk Universitet og er færdiguddannet til sommer. I økonomiafdelingen kommer hun til at arbejde med revision og kvalitetssikringer inden for erhverv.

Jeanette er 30 år og bor Læs mere »

4. april 2017

Husk tilmelding til Landbrugets dag

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig, så hvis du vil med til Landbrugets dag, er det nu, du skal beslutte hvilke indlæg, du vil høre, og tilmelde dig på telefon 7015 9900.  (Se programmet her )

Tilmelding på forhånd er nødvendig – både af hensyn til lokaledisponering for de enkelte spor Læs mere »

30. marts 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve