Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økonomi  →  Aktuelt

Aktuelt

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Tid til forskudsopgørelse for 2018

Fra tirsdag den 14. november 2017 kan du via Skattemappen i TastSelv se din forskudsopgørelse for 2018 på skat.dk.

Din forskudsopgørelse for 2018 vil være baseret på de oplysninger, som SKAT har om dig i deres systemer.

For de fleste vil tallene være hentet fra årsopgørelsen for 2016, Læs mere »

6. november 2017

Nyansættelse i økonomiafdelingen

Bente Pedersen er pr. 1. oktober startet i en stilling hos Centrovice som seniorassistent, reg. revisor. Bente har været i den private revisionsbranche de seneste 20 år, men er i sin tid uddannet fra Agrogården, hvorfra hun kom til Nordfyns Landboforening. Hos Centrovice skal Bente arbejde med re Læs mere »

16. oktober 2017

Ny juniorassistent i økonomiafdelingen

Med en baggrund inden for svinebrug er Viktoria Dahl pr. 1. oktober blevet ansat som juniorassistent i økonomiafdelingen hos Centrovice. Viktoria er nyuddannet financial controller og har god erfaring inden for landbrugsfaget, senest som driftsleder i 7 år på et svinebrug. Viktoria skal arbejde m Læs mere »

16. oktober 2017

Nyansættelse i erhvervsafdelingen

Pr. 1. oktober er Henriette Jørgensen tiltrådt en stilling som økonomiassistent i erhvervsafdelingen hos Centrovice. Henriette er uddannet cand. merc. aud. og kommer fra en lignede stilling hos Patriotisk Selskab, hvor hun har været de seneste 2 år. Hos Centrovice skal Henriette arbejde med fle Læs mere »

16. oktober 2017

Handels-erfa efterår2017 – præsentation

Hent præsentationen fra vores Handels-erfa-møde her.

Handels ERFA efterår 2017 Læs mere »

13. oktober 2017

Vil du styrke din virksomhed?

Vil du lære, hvordan du kan styrke din virksomhed gennem strategisk ledelse? Og hvordan du kan omsætte virksomhedens strategiske mål til konkrete handlinger, der skaber udvikling i din virksomhed? På kurset ‘Det strategiske lederskab’ får du viden og konkrete redskaber, der giver dig kompeten Læs mere »

5. oktober 2017

Ny marketing- og kommunikationsassistent

Anne Hansen er pr. 1. september ansat som marketing- og kommunikationsassistent hos Centrovice. Anne er i sommer blevet færdiguddannet Cand. Mag. i International Virksomhedskommunikation og er nu klar til at kaste sig ud i kommunikation inden for rådgivning- og landbrugsbranchen. Anne bor i Odense Læs mere »

25. september 2017

Ny økonomiassistent

Pr. 1. september er Henriette Strøger Hansen ansat hos Centrovice som økonomiassistent. Henriette har en HD i regnskab, som hun har taget sideløbende med sin trainee stilling som revisorassistent hos Deloitte i Odense. Henriette har god landbrugsmæssig erfaring fra sin fars landbrug, som hun tag Læs mere »

25. september 2017

SKAT sætter fokus på øget kontrol – bl.a. på momsområdet

Regeringen vurderer, at der er behov for at styrke skattekontrollen markant, så det bliver sværere at snyde – især på momsområdet og blandt små og mellemstore virksomheder. Derfor foreslår regeringen at øge ressourcerne til skattevæsenets kontrolarbejde med 400 mio. kr. frem mod 2021 som Læs mere »

22. september 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve