Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økologi  →  Aktuelt

Aktuelt

Økologi-kongres 2017

Tilmeld dig Økologi-Kongressen og få to dage med fuldt øko-fagligt og socialt udbytte d. 29. og 30. november på Comwell Kolding.

I år er der som noget nyt mulighed for at tage de ansatte på bedriften med til reduceret pris. Der er så mange oplæg på kongressen, at det kan være svært at Læs mere »

16. november 2017

Årsmøde i Økologisektionen 2017

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 09.00 til 16.45 afholdes  årsmøde i Økologisektionen i Fødevarepark Skjern Enge.

Økologien buldrer derudaf og er en succes. Men hvordan sikres økologiens videre udvikling og økologiens plads i den cirkulære bioøkonomi? Det er temaet for oplæg og deba Læs mere »

9. oktober 2017

Tag med Syddansk Økologi på inspirationstur

Turen finder sted d. 30. august 2017

Syddansk Økologi vil gerne invitere dig på en økologisk inspirationstur onsdag d. 30. august. Du får på turen en oplagt mulighed for at netværke med kolleger og konsulenter, og samtidig blive klogere på egne muligheder.

Opsamling med bussen

D Læs mere »

4. juli 2017

Danskerne spiser mere økologisk grisekød

Der kommer mere økologisk grisekød på danskernes middagsborde. Senest er salget af økologisk grisekød i detailhandlen steget med 28 procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det vækker glæde hos foreningen Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød (FØKS), der står bag arrangementet Læs mere »

17. maj 2017

L og F: Ny prognose: Flere hundrede nye økologer i 2017

Økologiske fødevarer bliver revet ned fra supermarkedernes hylder, og flere landmænd vælger at lægge om til økologi. Den udvikling forventes at fortsætte i 2017, viser nye tal fra Landbrug & Fødevarer.

Danske virksomheder mangler økologisk svine- og oksekød, og asiatiske forbrugere Læs mere »

5. april 2017

Flere landmænd vil tjekke økologien ud

Hvad skal der til for at blive økolog? Det spørgsmål vil stadig flere landmænd gerne have svar på. Nye tal fra SEGES viser, at antallet af omlægningstjek, der belyser muligheden for at gå fra konventionel til økologisk produktion, er steget fra 287 tjek i 2015 til 450 tjek i 2016.

Danske Læs mere »

10. februar 2017

Dansk øko-eksport overstiger alle forventninger

2015 blev endnu et rekordår for eksport af dansk økologi. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Fra 2014 til 2015 steg eksporten af dansk økologi med 15 pct. og udgør nu to milliarder kroner. Udlandet har for alvor fået smag for dansk økologi, mener Landbrug og Fødevarer

Da Læs mere »

7. december 2016
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve