Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Økologi  →  Aktuelt

Aktuelt

Kom til møde om økologisk gødning på Fyn

Onsdag den 7. marts kl. 19.00-22.00 afholdes der ’Møde om økologisk gødning på Fyn’ i Forskerparken, Forskerparken 10, 5230 Odense M.

Der er kommet meget fokus på, hvordan økologiske landbrug på Fyn i fremtiden kan være sikret tilstrækkelig gødning. Meget af den konventionelle husdy Læs mere »

20. februar 2018

Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Med start den 26. januar 2018 udbyder Centrovice i samarbejde med Erhversakademi Dania, Food Fyn og FødevareDanmark uddannelsen ‘Iværksætteri i praksis’.

Forløbet er for dig, der drømmer om at skabe dig en fremtid som nicheproducent af fødevarer. Går du med en idé til en specialfødev Læs mere »

11. januar 2018

Økologi-kongres 2017

Tilmeld dig Økologi-Kongressen og få to dage med fuldt øko-fagligt og socialt udbytte d. 29. og 30. november på Comwell Kolding.

I år er der som noget nyt mulighed for at tage de ansatte på bedriften med til reduceret pris. Der er så mange oplæg på kongressen, at det kan være svært at Læs mere »

16. november 2017

Årsmøde i Økologisektionen 2017

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 09.00 til 16.45 afholdes  årsmøde i Økologisektionen i Fødevarepark Skjern Enge.

Økologien buldrer derudaf og er en succes. Men hvordan sikres økologiens videre udvikling og økologiens plads i den cirkulære bioøkonomi? Det er temaet for oplæg og deba Læs mere »

9. oktober 2017

Tag med Syddansk Økologi på inspirationstur

Turen finder sted d. 30. august 2017

Syddansk Økologi vil gerne invitere dig på en økologisk inspirationstur onsdag d. 30. august. Du får på turen en oplagt mulighed for at netværke med kolleger og konsulenter, og samtidig blive klogere på egne muligheder.

Opsamling med bussen

D Læs mere »

4. juli 2017

Danskerne spiser mere økologisk grisekød

Der kommer mere økologisk grisekød på danskernes middagsborde. Senest er salget af økologisk grisekød i detailhandlen steget med 28 procent. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det vækker glæde hos foreningen Fremme af Økologisk Kvalitets Svinekød (FØKS), der står bag arrangementet Læs mere »

17. maj 2017

L og F: Ny prognose: Flere hundrede nye økologer i 2017

Økologiske fødevarer bliver revet ned fra supermarkedernes hylder, og flere landmænd vælger at lægge om til økologi. Den udvikling forventes at fortsætte i 2017, viser nye tal fra Landbrug & Fødevarer.

Danske virksomheder mangler økologisk svine- og oksekød, og asiatiske forbrugere Læs mere »

5. april 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve