Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Miljø og natur  →  Aktuelt

Aktuelt

Afklaring på kursus i rottebekæmpelse på egen ejendom

Miljøstyrelsen har nu udarbejdet den længe ventede vejledning for det 1-dagskursus, der skal give landmænd den R2-autorisation, der giver mulighed for selv at udføre rottebekæmpelse.

Det betyder også, at der nu arbejdes på at finde dygtige undervisere og få sat et godt kursus sammen, som Læs mere »

6. august 2018

Ny anmeldeordning for opførelse af gyllebeholdere mv.

Fra 1. august er der igen indført en anmeldeordning til opførelse af gyllebeholdere og andre gødningsopbevaringsanlæg. Det betyder, at husdyrbrug kan få lov at opføre en ny gyllebeholder mv., uden det kræver en fuld miljøgodkendelse. Der er dog krav om at en række betingelser til bl.a. afst Læs mere »

30. juli 2018

Tilskud til miljøteknologi i planteavl

Der er i 2018 afsat en samlet pulje på 112. mio. kr. til miljøteknologier inden for planteavl, æg & fjerkræ og gartneri (30 mio. til planteavl, 32 mio. til gartneri og 50 mio. til æg og fjerkræ). Formålet med tilskudsordningen er at reducere miljø- og klimapåvirkningen inden for nævnte Læs mere »

13. juli 2018

Har du overvejet, om dine medarbejdere skal have en pensionsordning?

Det kan være en god investering at give dine medarbejdere en pensionsordning. En god pensionsordning er med til at holde på dine dygtige medarbejdere og er en attraktiv del af lønpakken for kommende medarbejdere. Samtidig sender du et godt signal om, at du prioriterer dine medarbejderes arbejdsvi Læs mere »

18. juni 2018

Besøg os på Det Fynske Dyrskue 2018

Traditionen tro har Centrovice en stand på Det Fynske Dyrskue, hvor vi  byder på en forfriskning og en uformel snak med Centrovices konsulenter og bestyrelsesmedlemmer om de emner, som har betydning for dig i din hverdag. Det er stand 300 lige ved hovedindgangen.

Vi stiller også skarpt på Læs mere »

14. juni 2018

Tilmeld dig Arbejdsmiljøuddannelsen nu

Med start den 10. december 2018 udbyder Centrovice, DM&E og SEGES den lovpligtige tredages arbejdsmiljøuddannelse direkte målrettet landbruget.

Uddannelsen er for dig, der er:

nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant
arbejdsmiljørepræsentant eller leder i en arbejdsmiljøgruppe
inter Læs mere »

28. maj 2018

Har du et naturareal, som godt kan trænge til en hjælpende hånd?

Den Danske Naturfond udbyder 15 mio. kr. til naturprojekter I 2018 til lokal forankrede projekter, der kan gavne natur og biodiversitet.

I 2016 kunne man for første gang søge om støtte til naturprojekter hos Den Danske Naturfond. Erfaringerne fra sidste projektrunde var så gode, at der nu ud Læs mere »

15. januar 2018

Mød os på Nutrifair

Igen i år kan du møde Centrovices konsulenter, når Nutrifair slår dørene op den 17. og 18. januar 2018 kl. 9.00 – 17.00.
Kom forbi stand A-1130, hvor vi står klar til en uformel snak om de emner, som har betydning for dig i din hverdag.

Spændende indlæg på Speakers Corner

Onsdag k Læs mere »

11. januar 2018

Fra 1. februar kan du søge om tilskud til at anlægge minivådeområde

Fra 1. februar til 18. april 2018 kan du søge om tilskud til at anlægge minivådområder, og Landbrugsstyrelsen har netop sendt en vejledning om tilskudsmuligheden på gaden.

I vejledningen kan du læse mere om, hvad et minivådområde er, hvor det er muligt at placere minivådområder og om de Læs mere »

7. december 2017

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve