Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Aktuelt

Aktuelt

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Er du ægtefælle til en kriseramt landmand?

Som ægtefælle til en kriseramt landmand står du i en svær situation, hvor fremtiden er uvis. Mange beslutninger skal tages, og det kan være svært at navigere midt i virvarret af følelser og økonomisk usikkerhed. Der skal tages stilling til emner som ægtepagt, kreditorbeskyttelse, testament Læs mere »

7. november 2017

Oplev den underholdende foredragsholder Nils Villemoes

På tirsdag den 31. oktober kl. 19.00-20.30 gæster den populære foredragsholder om ledelse Nils Villemoes Centrovice. I sit aktuelle foredrag BØVL fortæller Nils Villemoes på underholdende og kritisk vis om, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for ledelse i organisationer. Læs mere »

26. oktober 2017

Nye satser for barselsrefusion ved barsel.dk

Fra 1. oktober 2017 er der kommet nye satser, så du kan få maksimalt 185,79 kr. i refusion, når din medarbejder er på barsel.
Beløbet er fordelt således, så 114,73 kr. udbetales til dig som almindelig barselsrefusion kort tid efter, at anmodningen om refusionen er modtaget ved Udbetaling Dan Læs mere »

24. oktober 2017

Vil du styrke din virksomhed?

Vil du lære, hvordan du kan styrke din virksomhed gennem strategisk ledelse? Og hvordan du kan omsætte virksomhedens strategiske mål til konkrete handlinger, der skaber udvikling i din virksomhed? På kurset ‘Det strategiske lederskab’ får du viden og konkrete redskaber, der giver dig kompeten Læs mere »

5. oktober 2017

Ny HR- og Lønassistent hos Centrovice

Den 1. februar kunne Centrovice byde velkommen til Katrine Boller som ny HR- og Lønassistent. Katrine er nyuddannet cand.merc. i 2016 fra Syddansk Universitet. I HR og Løn kommer Katrine til at arbejde med løn, refusioner, arbejdstilladelser og andre HR-relaterede opgaver.

Katrine er tidligere Læs mere »

25. april 2017

Oversigt over omkostninger pr. medarbejder

Overvejer man som arbejdsgiver at ansætte en ny medarbejder, er det godt at danne sig et overblik over økonomien. Medarbejderen skal selvfølgelig have løn, men hvad med alt det, der kommer oveni? Nedenstående opgørelse viser, hvilke omkostninger – udover løn – der er ved at have en medarbejde Læs mere »

15. marts 2017

Indberetning af løntimer på e-indkomst

Fra 1. januar 2017 tillader e-indkomst kun lønindberetninger, hvor løntimer er anført.
Der er dog få undtagelser såsom udbetaling af akkordløn og bonus.

Timetallet bruges til beregning af eventuel efterløn, barselsdagpenge, udbetaling af sygedagpenge samt retten til dagpenge ved ledighed. Læs mere »

7. marts 2017

Medarbejder eller 'på regning'?

Nogle virksomheder vælger at få løst deres arbejdsopgaver ”på regning” i stedet for at ansætte medarbejdere. Det kan blive en dyr fornøjelse i de tilfælde, hvor SKAT vurderer, at samarbejdsforholdet skal klassificeres som et ansættelsesforhold, men afregningen er sket som selvstændig er Læs mere »

23. februar 2017

Bøder til arbejdsgivere for manglende e-indkomst-indberetning

Det er arbejdsgivernes ansvar at indberette oplysninger til SKAT omkring blandt andet medarbejdernes løn, arbejdssteder, skattefrie godtgørelser og personalegoder. Arbejdsgiveren vil modtage en bøde, hvis der ikke bliver indberettet korrekt.

Arbejdsgiverens indberetningspligt omfatter alle til Læs mere »

8. februar 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve