Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Løn og HR  →  Aktuelt

Aktuelt

Ny HR- og Lønassistent hos Centrovice

Den 1. februar kunne Centrovice byde velkommen til Katrine Boller som ny HR- og Lønassistent. Katrine er nyuddannet cand.merc. i 2016 fra Syddansk Universitet. I HR og Løn kommer Katrine til at arbejde med løn, refusioner, arbejdstilladelser og andre HR-relaterede opgaver.

Katrine er tidligere Læs mere »

25. april 2017

Oversigt over omkostninger pr. medarbejder

Overvejer man som arbejdsgiver at ansætte en ny medarbejder, er det godt at danne sig et overblik over økonomien. Medarbejderen skal selvfølgelig have løn, men hvad med alt det, der kommer oveni? Nedenstående opgørelse viser, hvilke omkostninger – udover løn – der er ved at have en medarbejde Læs mere »

15. marts 2017

Indberetning af løntimer på e-indkomst

Fra 1. januar 2017 tillader e-indkomst kun lønindberetninger, hvor løntimer er anført.
Der er dog få undtagelser såsom udbetaling af akkordløn og bonus.

Timetallet bruges til beregning af eventuel efterløn, barselsdagpenge, udbetaling af sygedagpenge samt retten til dagpenge ved ledighed. Læs mere »

7. marts 2017

Medarbejder eller 'på regning'?

Nogle virksomheder vælger at få løst deres arbejdsopgaver ”på regning” i stedet for at ansætte medarbejdere. Det kan blive en dyr fornøjelse i de tilfælde, hvor SKAT vurderer, at samarbejdsforholdet skal klassificeres som et ansættelsesforhold, men afregningen er sket som selvstændig er Læs mere »

23. februar 2017

Bøder til arbejdsgivere for manglende e-indkomst-indberetning

Det er arbejdsgivernes ansvar at indberette oplysninger til SKAT omkring blandt andet medarbejdernes løn, arbejdssteder, skattefrie godtgørelser og personalegoder. Arbejdsgiveren vil modtage en bøde, hvis der ikke bliver indberettet korrekt.

Arbejdsgiverens indberetningspligt omfatter alle til Læs mere »

8. februar 2017

Beregning af skattefradrag er ændret for medarbejdere med ferie uden løn

Du skal du være opmærksom på, at der er kommet en indskærpning fra SKAT i forbindelse med beregningen af medarbejderens skattefradrag.
To skattefradrag
Hidtil havde medarbejderen oftest ét samlet skattefradrag hver måned, som ikke ændrede sig i de perioder, hvor der blev afholdt ferie.

F Læs mere »

2. februar 2017

Refusion af løntilskud skal søges i NemRefusion

Fra den 2. januar 2017 skal virksomheder anvende NemRefusion, når der anmodes om refusion af løntilskud. Det er således ikke længere muligt at anvende papirblanketten AB250 ”Anmodning om udbetaling om løntilskud – fast timesats”.
Det er fortsat frivilligt at anvende NemRefusion i forbind Læs mere »

29. januar 2017

Ved snevejr er det medarbejderens ansvar at møde ind

Vinterens kolde vejr er efterhånden over os. Og med det følger gerne sneflokke, der kommer vrimlende.
Det betyder også, at man som medarbejder i en virksomhed skal forberede sig på, at transporten til og fra ens arbejdsplads forlænges grundet vinterens vejrfænomener.

For eksempel kan store Læs mere »

8. december 2016

Så store må julegaver til medarbejdere være

Du må give dine medarbejdere tingsgaver til en værdi af højst 800 kr., uden at medarbejderen beskattes. Overskrides beløbet, bliver medarbejderen beskattet af det fulde beløb.

Giver du derimod dine medarbejdere julegaver i form af pengegaver eller gavekort, skal disse altid beskattes uanset Læs mere »

5. december 2016

HR-Nyt

Tidlig løn i december
Pga. julen skal vi være færdige med lønnen tidligere end normalt. Derfor vil vi meget gerne have lønnen indberettet den 12. december 2016.
Så store må julegaverne være
Du må give dine medarbejdere tingsgaver til en værdi af højst 800 kr., uden at medarbejderen bes Læs mere »

5. december 2016
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve