Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt

Aktuelt

Besøg os på Det Fynske Dyrskue 2018

Traditionen tro har Centrovice en stand på Det Fynske Dyrskue, hvor vi  byder på en forfriskning og en uformel snak med Centrovices konsulenter og bestyrelsesmedlemmer om de emner, som har betydning for dig i din hverdag. Det er stand 300 lige ved hovedindgangen.

Vi stiller også skarpt på Læs mere »

14. juni 2018

Arlagården Plus - husk at indberette igen inden 4. april

Husk at der skal ske registrering til Arlagården Plus hvert kvartal for at få tillæg. Registreringsvinduet for 2. kvartal 2018 åbnede den 1. marts og lukker igen den 4. april, så har du ikke registreret dine data endnu, er det nu, du skal gøre det.

Indberettede du data i det første registr Læs mere »

21. marts 2018

Nye ansigter i kvæg- og svinebrugsafdelingen

Den 1. marts bød Centrovice velkommen til to nye juniorkonsulenter – en i kvægafdelingen og en i svinebrugsafdelingen.
Nicklas Jepsen tiltrådte en stilling som juniorkonsulent i svinebrugsafdelingen. Nicklas Jepsen har en uddannelsesbaggrund som faglært landmand, hvorefter Nicklas har taget e Læs mere »

12. marts 2018

Få styr på reglerne for udenlandsk arbejdskraft - det betaler sig

Når du som arbejdsgiver ansætter udenlandsk arbejdskraft, er det vigtigt, at du har styr på lovgivningen. Der er nemlig store sanktioner forbundet med manglende overholdelse af reglerne. Har du helt styr på reglerne for dine nuværende eller kommende udenlandske medarbejdere?

Der er flere tin Læs mere »

15. februar 2018

Vi søger udenlandske medarbejdere på kvægbedrifter til ny erfa-gruppe

Har du udenlandske medarbejdere på din kvægbedrift? Så opstarter vi i marts måned en erfa-gruppe, hvor din(e) udenlandske medarbejder(e) sammen med andre udenlandske medarbejdere med ansvar på kvægbedrifter sammen kan skabe et forum med mulighed for erfaringsudveksling på et højt fagligt niv Læs mere »

6. februar 2018

Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Med start den 26. januar 2018 udbyder Centrovice i samarbejde med Erhversakademi Dania, Food Fyn og FødevareDanmark uddannelsen ‘Iværksætteri i praksis’.

Forløbet er for dig, der drømmer om at skabe dig en fremtid som nicheproducent af fødevarer. Går du med en idé til en specialfødev Læs mere »

11. januar 2018

Mød os på Nutrifair

Igen i år kan du møde Centrovices konsulenter, når Nutrifair slår dørene op den 17. og 18. januar 2018 kl. 9.00 – 17.00.
Kom forbi stand A-1130, hvor vi står klar til en uformel snak om de emner, som har betydning for dig i din hverdag.

Spændende indlæg på Speakers Corner

Onsdag k Læs mere »

11. januar 2018

Sæt fokus på management og ledelse i din mælkeproduktion

Har du svært ved at opnå de ønskede resultater i produktionen? Er vedligeholdelses-udgifterne for store? Eller ser du muligheder for at arbejde mere effektivt? Der kan være mange grunde til at stille skarpt på de steder i produktionen, hvor forandring og nye vaner kan gøre en positiv forskel. Læs mere »

18. december 2017

Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Fra den 1. november til og med 15. december 2017 kan alle Arlas andelshavere indtaste data i Arlagården Plus dokumentationscenteret.

For at få tillægget for deltagelse i Arlagården Plus sammen med mælkeafregningen i første kvartal 2018, skal dataene være indtastet og sendt senest d. 15. de Læs mere »

15. november 2017

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve