Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt

Aktuelt

Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Fra den 1. november til og med 15. december 2017 kan alle Arlas andelshavere indtaste data i Arlagården Plus dokumentationscenteret.

For at få tillægget for deltagelse i Arlagården Plus sammen med mælkeafregningen i første kvartal 2018, skal dataene være indtastet og sendt senest d. 15. de Læs mere »

15. november 2017

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Arbejd sikkert med gyllen

Gylle kan udvikle svovlbrinte i livsfarlige koncentrationer med alvorlige konsekvenser til følge, og inden for de seneste uger er der sket flere uheld med svovlbrinte, hvor køer er omkommet. Derfor er det vigtigt, at få sikkerhedsrutinerne for gyllehåndteringen på plads – for både din egen, di Læs mere »

19. oktober 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 39

I nedenstående tabel ses analyseresultater for majshelsæd udtaget den 4., 11., 18. og 25. september.

Tabellen er identisk med den, som er offentliggjort på Landbrugsinfo, for at få flest mulige resultater med. Det er ikke alle sorter, der er udtaget prøve af d. 25. september. Tø Læs mere »

28. september 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 38

I uge 38 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at der er stor spredning i udviklingen af majsen. Tørstofindholdet er endnu relativt lavt i de udtagne prøver på Fyn, mens tørstof-% i d Læs mere »

21. september 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017

I uge 37 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at tørstofindholdet endnu er relativt lavt, og stivelsesindholdet vidner også om, at planten endnu ikke er så langt i modningsforløbet. Der Læs mere »

15. september 2017

Friske analyser af slætgræs 2017

Som i foregående år har SEGES i samarbejde med lokale rådgivere indsamlet prøver af frisk slætgræs for at følge græssets udvikling frem mod høst
Der er udtaget prøver fem forskellige steder i landet af tre typer blandinger, herunder bl. 22/35, bl. 45 samt bl. 49 eller lignende strandsving Læs mere »

15. maj 2017

Kom til KvægNøglemøde onsdag den 17. maj

Onsdag den 17. maj kl. 19.30 – 22.00 inviterer vores kvæg- og økonomikonsulenter til KvægNøglemøde for deltagere i KvægNøglen, ansatte i de deltagende bedrifter samt andre interesserede.

På mødet får deltagerne et indblik i, hvordan 2016 er gået for de fynske mælkeproducenter, når Læs mere »

10. maj 2017

SEGES inviterer til gratis temadag om kvæg og sikkerhed

Driver du dine dyr på en sikker og effektiv måde?

SEGES holder temadag om kvæg torsdag den 8. juni, og her vil den svenske landbrugsforsker Sophie Atkinson undervise i, hvordan man nemt og sikkert kan drive sine dyr, samt hvordan man effektivt kan håndtere dyrene ud fra deres naturlige insti Læs mere »

10. maj 2017

KvægrådgivningDanmark har fået ny hjemmeside

KvægrådgivningDanmark, som er den fælles kvægrådgivning mellem Centrovice, Vkst og Bornholms landbrug, er gået i luften med deres nye hjemmeside. Besøg den nye side på www.kvægrådgivningdanmark.dk .

  Læs mere »

5. april 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve