Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt

Aktuelt

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 38

I uge 38 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at der er stor spredning i udviklingen af majsen. Tørstofindholdet er endnu relativt lavt i de udtagne prøver på Fyn, mens tørstof-% i d Læs mere »

21. september 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017

I uge 37 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at tørstofindholdet endnu er relativt lavt, og stivelsesindholdet vidner også om, at planten endnu ikke er så langt i modningsforløbet. Der Læs mere »

15. september 2017

Friske analyser af slætgræs 2017

Som i foregående år har SEGES i samarbejde med lokale rådgivere indsamlet prøver af frisk slætgræs for at følge græssets udvikling frem mod høst
Der er udtaget prøver fem forskellige steder i landet af tre typer blandinger, herunder bl. 22/35, bl. 45 samt bl. 49 eller lignende strandsving Læs mere »

15. maj 2017

Kom til KvægNøglemøde onsdag den 17. maj

Onsdag den 17. maj kl. 19.30 – 22.00 inviterer vores kvæg- og økonomikonsulenter til KvægNøglemøde for deltagere i KvægNøglen, ansatte i de deltagende bedrifter samt andre interesserede.

På mødet får deltagerne et indblik i, hvordan 2016 er gået for de fynske mælkeproducenter, når Læs mere »

10. maj 2017

SEGES inviterer til gratis temadag om kvæg og sikkerhed

Driver du dine dyr på en sikker og effektiv måde?

SEGES holder temadag om kvæg torsdag den 8. juni, og her vil den svenske landbrugsforsker Sophie Atkinson undervise i, hvordan man nemt og sikkert kan drive sine dyr, samt hvordan man effektivt kan håndtere dyrene ud fra deres naturlige insti Læs mere »

10. maj 2017

KvægrådgivningDanmark har fået ny hjemmeside

KvægrådgivningDanmark, som er den fælles kvægrådgivning mellem Centrovice, Vkst og Bornholms landbrug, er gået i luften med deres nye hjemmeside. Besøg den nye side på www.kvægrådgivningdanmark.dk .

  Læs mere »

5. april 2017

Husk tilmelding til Landbrugets dag

Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig, så hvis du vil med til Landbrugets dag, er det nu, du skal beslutte hvilke indlæg, du vil høre, og tilmelde dig på telefon 7015 9900.  (Se programmet her )

Tilmelding på forhånd er nødvendig – både af hensyn til lokaledisponering for de enkelte spor Læs mere »

30. marts 2017

Ny lov for husdyrbrug gør det lettere at være landmand

Med den nye lov for husdyrbrug får den enkelte landmand større fleksibilitet i stalden. Det giver bedre sikkerhed for landmændenes rammevilkår uden at gå på kompromis med hensynet til miljøet. Det skriver Miljø-og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Regeringen vedtog den 23. febr Læs mere »

24. februar 2017

Sæt fokus på din køers holdbarhed

AFLYST – PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDTE
 

Der er god økonomi i holdbare køer, og når 25 % af alle danske kælvekvier kun når at kælve en gang, er der behov for at se på de forhold, der har betydning for holdbarheden. Derfor sætter KvægrådgivningDanmark fokus på netop holdbarhed m Læs mere »

26. januar 2017

Centrovice tilbyder førstegangskøbere gratis rådgivning

At blive selvstændig er en omfattende proces, som kræver mange overvejelser og et grundigt forarbejde. Som førstegangskøber skal man både have styr på finansieringen, have en klar strategi samt være klædt på til rollen med de nødvendige ledelseskompetencer. Og rigtig meget andet. Det kan v Læs mere »

6. januar 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve