Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Rådgivning  →  Kvæg  →  Aktuelt

Aktuelt

Få styr på reglerne for udenlandsk arbejdskraft - det betaler sig

Når du som arbejdsgiver ansætter udenlandsk arbejdskraft, er det vigtigt, at du har styr på lovgivningen. Der er nemlig store sanktioner forbundet med manglende overholdelse af reglerne. Har du helt styr på reglerne for dine nuværende eller kommende udenlandske medarbejdere?

Der er flere tin Læs mere »

15. februar 2018

Vi søger udenlandske medarbejdere på kvægbedrifter til ny erfa-gruppe

Har du udenlandske medarbejdere på din kvægbedrift? Så opstarter vi i marts måned en erfa-gruppe, hvor din(e) udenlandske medarbejder(e) sammen med andre udenlandske medarbejdere med ansvar på kvægbedrifter sammen kan skabe et forum med mulighed for erfaringsudveksling på et højt fagligt niv Læs mere »

6. februar 2018

Centrovice udbyder et uddannelsesforløb om iværksætteri i fødevarebranchen

Med start den 26. januar 2018 udbyder Centrovice i samarbejde med Erhversakademi Dania, Food Fyn og FødevareDanmark uddannelsen ‘Iværksætteri i praksis’.

Forløbet er for dig, der drømmer om at skabe dig en fremtid som nicheproducent af fødevarer. Går du med en idé til en specialfødev Læs mere »

11. januar 2018

Mød os på Nutrifair

Igen i år kan du møde Centrovices konsulenter, når Nutrifair slår dørene op den 17. og 18. januar 2018 kl. 9.00 – 17.00.
Kom forbi stand A-1130, hvor vi står klar til en uformel snak om de emner, som har betydning for dig i din hverdag.

Spændende indlæg på Speakers Corner

Onsdag k Læs mere »

11. januar 2018

Sæt fokus på management og ledelse i din mælkeproduktion

Har du svært ved at opnå de ønskede resultater i produktionen? Er vedligeholdelses-udgifterne for store? Eller ser du muligheder for at arbejde mere effektivt? Der kan være mange grunde til at stille skarpt på de steder i produktionen, hvor forandring og nye vaner kan gøre en positiv forskel. Læs mere »

18. december 2017

Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Fra den 1. november til og med 15. december 2017 kan alle Arlas andelshavere indtaste data i Arlagården Plus dokumentationscenteret.

For at få tillægget for deltagelse i Arlagården Plus sammen med mælkeafregningen i første kvartal 2018, skal dataene være indtastet og sendt senest d. 15. de Læs mere »

15. november 2017

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Arbejd sikkert med gyllen

Gylle kan udvikle svovlbrinte i livsfarlige koncentrationer med alvorlige konsekvenser til følge, og inden for de seneste uger er der sket flere uheld med svovlbrinte, hvor køer er omkommet. Derfor er det vigtigt, at få sikkerhedsrutinerne for gyllehåndteringen på plads – for både din egen, di Læs mere »

19. oktober 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 39

I nedenstående tabel ses analyseresultater for majshelsæd udtaget den 4., 11., 18. og 25. september.

Tabellen er identisk med den, som er offentliggjort på Landbrugsinfo, for at få flest mulige resultater med. Det er ikke alle sorter, der er udtaget prøve af d. 25. september. Tø Læs mere »

28. september 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 38

I uge 38 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at der er stor spredning i udviklingen af majsen. Tørstofindholdet er endnu relativt lavt i de udtagne prøver på Fyn, mens tørstof-% i d Læs mere »

21. september 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve