Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra bestyrelsen  →  Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Politisk Nyt - uge 44 - 2017

Når vejrliget driller
Så passerede vi 1/11 og dermed den dato, der førhen blev betegnet som skiftedag. Karle og piger, der var ansatte på landet, drog af sted til et nyt kapitel i deres tilværelse, med deres skab og deres opbevaringskister. Ja, sådan er det ikke længere. 1. november er ikke Læs mere »

3. november 2017

Politisk Nyt - uge 43 - 2017

Ny trend street food
Den forløbne uge har der været aktivitet på mange områder. For mit eget vedkommende startede ugen allerede lørdag, hvor jeg havde fornøjelsen af at deltage i Street Food arrangement på havnen i Svendborg. Den gamle værftshal på Frederiksøen var blevet om-dannet til et Læs mere »

27. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 42 - 2017

Afslag på fristforlængelse
Så kom der afslag fra ministeren, på ansøgning om at forlænge fristen for at udbringe gyl-le.
Ja, egentligt ved vi det godt. Vi er omgivet af en lang række datobegrænsninger som hver for sig, i enten den ene eller anden sammenhæng, giver mening. Det er dog skuff Læs mere »

20. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 41 - 2017

Aftale om dyrskuepladsen kom i hus
Så kom vi endelig på plads med aftalerne omkring dyrskuet og dyrskuepladsen. Formand for Fynsk Landbrugs Eventforening og næstformand i Centrovice, Torben Povlsen, forhandlede længe med kommunen omkring en løsning. Det var blandt andet Torbens indgående kend Læs mere »

13. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 40 - 2017

Folketingets åbningsdag
Så åbnede Folketinget igen. Den 1. tirsdag i oktober er demokratiets festdag. Det politiske spil, om vi landmænds vilkår for at drive vores landbrug, starter igen. Egentligt er det vel ikke bare landbruget, der er udsat for høj grad af politisk detailregulering. Det er Læs mere »

6. oktober 2017

Politisk nyt - uge 38 - 2017

3. spor på motorvejen og nedsættelse af broafgiften
Så lykkedes det! Det politiske forlig omkring bilafgifterne bredte sig og kom også til at omfatte forlig om to emner, som betyder meget for os på Fyn. Broafgifterne og det tredje spor.

Ud over at det nu bliver billigere at købe en stor, g Læs mere »

22. september 2017

Politisk Nyt- uge 37 - 2017

Konflikten mellem økologisk og konventionelt fortsætter
Så er den gal igen! En ny 3-årig kampagne ”Ren Madglæde” fra Økologisk Landsforening bidrager nok engang til at skabe det, jeg synes, er et nytteløst modsætningsforhold mellem økologiske og konventionelle landmænd.

For lige at Læs mere »

15. september 2017

Politisk Nyt - uge 35 - 2017

Forslag til finanslov 2018
De politiske forhandlinger op til vedtagelse af finansloven 2018 er gået i gang. Regeringen har fremlagt en skattereform, der som hovedmål har til formål at lette beskatningen i alle indkomstgrupper.

Den sociale balance i skattelettelserne optager de politiske parti Læs mere »

1. september 2017

Politisk Nyt - uge 34 - 2017

Den ekstra kvælstof kan aflæses på udbyttemåleren
Ugen har blandt andet budt på besøg i marken af MF Erling Bonnesen under høstarbejdet. Den konkrete opgave han havde på mejetærskeren var, ud over at pudse et gammelt talent som mejetærskerpilot af, så ved selvsyn at konstatere at 15% mer Læs mere »

25. august 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve