Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Politisk Nyt fra formanden  →  Politisk Nyt fra formanden

Politisk Nyt fra formanden

Politisk Nyt - uge 34 - 2017

Den ekstra kvælstof kan aflæses på udbyttemåleren
Ugen har blandt andet budt på besøg i marken af MF Erling Bonnesen under høstarbejdet. Den konkrete opgave han havde på mejetærskeren var, ud over at pudse et gammelt talent som mejetærskerpilot af, så ved selvsyn at konstatere at 15% mer Læs mere »

25. august 2017

Politisk Nyt - uge 33 - 2017

Frustrerende afbræk
Noget træls høstvejr, hvor der bruges en masse tid på at starte op, og lukke ned igen på grund af regnvejr. Når vi ved, hvor stor kapaciteten er, når mejetærskeren ellers kan få lov til at køre, ja, så er det til at blive i dårligt høsthumør over. Udsigt til stabil Læs mere »

18. august 2017

Politisk Nyt - uge 32 - 2017

Sæsonskifte
Danmark er på vej ud af hængekøjen, og vi landmænd er på vej ud på mejetærskeren. Derude kan vi så afløse feriefolket i efterspørgslen på et bedre sommervejr.
Spildevandsudslip trak store overskrifter
At drive en politisk lobbyorganisation som Centrovice er, i en ferietid, Læs mere »

11. august 2017

Politisk Nyt - uge 25 - 2017

Aktuelt omkring formandens helbred
Det lader til, at der er opstået en del forvirring, efter jeg på TV2-Fyn fortalte omkring min sygdom, og det forløb jeg har været igennem. Baggrunden for min deltagelse var, ikke så meget at informe-re om min sygdom men, mere en intention om at give nogle erf Læs mere »

23. juni 2017

Politisk Nyt - uge 24 - 2017

Udsigt til en god høst
Morgenturen i marken efter en god gang regn, gør ikke fornøjelsen mindre. En god afgrøde ser ud til at sætte retning mod en god høst, og det glæder en landmand.
Nye forbrugertrends udfordrer produktionen
Årets dyrskue er løbet af stablen, og i år var det fødevare Læs mere »

16. juni 2017

Politisk Nyt - uge 22 - 2017

Så er Politisk Nyt fra Centrovice igen i luften. Dejligt at være tilbage igen, til det arbejde som, jeg synes, giver meget mening.

Det gør det nemt at komme tilbage, når bestyrelsen i mellemtiden har løftet opgaverne flot, og alle har vist vilje til at rykke sammen og løse opgaverne.

Jeg Læs mere »

2. juni 2017

Ugenyt fra formanden, uge 12, 2017

Kære medlemmer,
Generalforsamling og konstituering
Så kom vi på den anden side af vores generalforsamling. Tak til alle jer der deltog i foreningens årlige store aften. Med en stigning i spisende deltagere fra 145 til godt 170, og en propfuld sal til generalforsamlingen på godt 250 mennesker, Læs mere »

24. marts 2017

Ugenyt fra formanden, uge 6, 2017

Kære medlemmer,

Så kom det nye år godt i gang. De store animalske sektorer svin og kvæg er kommet rigtigt flot fra start prismæssigt. Tiden løber hurtigt, og vi er nu på tærsklen til forårsarbejdet. Den første gødning er spredt, og gyllevognene har flere steder været startet op. Det e Læs mere »

10. februar 2017

Formandens nytårshilsen

En status på 2016
Så kom tiden, hvor julefreden gerne skal sænke sig over os og bedrifterne. Et turbulent år går mod enden, og et nyt, spændende 2017 toner frem lige om hjørnet.

2016 har været fyldt med oplevelser og begivenheder i landbruget, med mange forskellige indgangsvinkler. Der h Læs mere »

22. december 2016
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve