Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Politisk Nyt fra formanden  →  Politisk Nyt fra formanden

Politisk Nyt fra formanden

Aktuelt politisk nyt - uge 5 - 2018

Så er der taget hul på et nyt år, og 2018 er godt i gang.
Farvel til Niels Rasmussen
Ved udgangen af 2017 meddelte Niels Rasmussen, at han havde afhændet sin ejendom, som havde været til salg gennem et stykke tid, og han derfor trak sig fra arbejdet i bestyrelsen.

Den 12. januar blev der h Læs mere »

2. februar 2018

Politisk Nyt - uge 50 - 2017

Sidste Politisk Nyt i 2017 – og fra Niels Rasmusen
Her kommer årets sidste Politisk Nyt. Året 2017 er ved at rinde ud, og vi kan se tilbage på et år, som for landbruget har budt på lidt af hvert. Konjunkturerne vendte, og et år med fornuftige afregningspriser på mælk og kød gav likviditet Læs mere »

15. december 2017

Politisk Nyt - uge 49 - 2017

Hård dom afsagt i Arbejdsretten
Arbejdsretten afsagde i denne uge dom i sagen mod to jyske mælkeproducenter. Dommen gik 3Fs vej og fastslog, at 3F har ret til, som en del af en faglig konflikt, at foretage blokade hos de pågældende mælkeproducenter, og ad den vej forhindre leverance af mælk t Læs mere »

8. december 2017

Politisk Nyt - uge 48 - 2017

Tvivl omkring anvendelse af N-les beregning
Så blev der igen skabt politisk uro omkring landbrugspakken. Det faglige grundlag for den ekstra kvælstoftildeling blev, af en forsker som var bestilt af Danmarks Naturfredningsforening, bragt i tvivl. Grundlaget var usikkerhed omkring de såkaldte N-le Læs mere »

1. december 2017

Politisk Nyt - uge 47 - 2017

Vagtskifte i forbindelse ved KV17
Tillykke til alle I, med relation til fynsk landbrug, der opnåede valg ved kommunalvalget i tirsdags. Det er vigtigt, at vi fra landbruget bruger vores mulighed for af den vej, at opnå indflydelse på den lokale politik. Ikke bare de emner der omhandler erhvervet Læs mere »

24. november 2017

Politisk Nyt - uge 46 - 2017

En stærk forening sikrer indflydelse
I denne uge brugte bestyrelsen en eftermiddag på det, man vel kan kalde opsøgende medlemskontakt. Der er en del kunder, som vælger at købe rådgivning hos Centrovice, uden samtidigt at vælge at være medlem af landboforeningen. Det kan der være mange års Læs mere »

17. november 2017

Politisk Nyt - uge 45 - 2017

L&F Delegeretmøde 2017 med optimistiske takter
Netop hjemvendt fra årets delegeretmøde og fyldt op med gode oplevelser og god inspiration er det svært ikke at gøre en form for status på vegne af de delegerede, vi fra Centrovice havde med til Herning. Delegeretmødet er en god anledning ti Læs mere »

10. november 2017

Politisk Nyt - uge 44 - 2017

Når vejrliget driller
Så passerede vi 1/11 og dermed den dato, der førhen blev betegnet som skiftedag. Karle og piger, der var ansatte på landet, drog af sted til et nyt kapitel i deres tilværelse, med deres skab og deres opbevaringskister. Ja, sådan er det ikke længere. 1. november er ikke Læs mere »

3. november 2017

Politisk Nyt - uge 43 - 2017

Ny trend street food
Den forløbne uge har der været aktivitet på mange områder. For mit eget vedkommende startede ugen allerede lørdag, hvor jeg havde fornøjelsen af at deltage i Street Food arrangement på havnen i Svendborg. Den gamle værftshal på Frederiksøen var blevet om-dannet til et Læs mere »

27. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 42 - 2017

Afslag på fristforlængelse
Så kom der afslag fra ministeren, på ansøgning om at forlænge fristen for at udbringe gyl-le.
Ja, egentligt ved vi det godt. Vi er omgivet af en lang række datobegrænsninger som hver for sig, i enten den ene eller anden sammenhæng, giver mening. Det er dog skuff Læs mere »

20. oktober 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve