Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Politisk Nyt fra formanden

Politisk Nyt fra formanden

Politisk Nyt - uge 47 - 2017

Vagtskifte i forbindelse ved KV17
Tillykke til alle I, med relation til fynsk landbrug, der opnåede valg ved kommunalvalget i tirsdags. Det er vigtigt, at vi fra landbruget bruger vores mulighed for af den vej, at opnå indflydelse på den lokale politik. Ikke bare de emner der omhandler erhvervet Læs mere »

24. november 2017

Politisk Nyt - uge 46 - 2017

En stærk forening sikrer indflydelse
I denne uge brugte bestyrelsen en eftermiddag på det, man vel kan kalde opsøgende medlemskontakt. Der er en del kunder, som vælger at købe rådgivning hos Centrovice, uden samtidigt at vælge at være medlem af landboforeningen. Det kan der være mange års Læs mere »

17. november 2017

Politisk Nyt - uge 45 - 2017

L&F Delegeretmøde 2017 med optimistiske takter
Netop hjemvendt fra årets delegeretmøde og fyldt op med gode oplevelser og god inspiration er det svært ikke at gøre en form for status på vegne af de delegerede, vi fra Centrovice havde med til Herning. Delegeretmødet er en god anledning ti Læs mere »

10. november 2017

Politisk Nyt - uge 44 - 2017

Når vejrliget driller
Så passerede vi 1/11 og dermed den dato, der førhen blev betegnet som skiftedag. Karle og piger, der var ansatte på landet, drog af sted til et nyt kapitel i deres tilværelse, med deres skab og deres opbevaringskister. Ja, sådan er det ikke længere. 1. november er ikke Læs mere »

3. november 2017

Politisk Nyt - uge 43 - 2017

Ny trend street food
Den forløbne uge har der været aktivitet på mange områder. For mit eget vedkommende startede ugen allerede lørdag, hvor jeg havde fornøjelsen af at deltage i Street Food arrangement på havnen i Svendborg. Den gamle værftshal på Frederiksøen var blevet om-dannet til et Læs mere »

27. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 42 - 2017

Afslag på fristforlængelse
Så kom der afslag fra ministeren, på ansøgning om at forlænge fristen for at udbringe gyl-le.
Ja, egentligt ved vi det godt. Vi er omgivet af en lang række datobegrænsninger som hver for sig, i enten den ene eller anden sammenhæng, giver mening. Det er dog skuff Læs mere »

20. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 41 - 2017

Aftale om dyrskuepladsen kom i hus
Så kom vi endelig på plads med aftalerne omkring dyrskuet og dyrskuepladsen. Formand for Fynsk Landbrugs Eventforening og næstformand i Centrovice, Torben Povlsen, forhandlede længe med kommunen omkring en løsning. Det var blandt andet Torbens indgående kend Læs mere »

13. oktober 2017

Politisk Nyt - uge 40 - 2017

Folketingets åbningsdag
Så åbnede Folketinget igen. Den 1. tirsdag i oktober er demokratiets festdag. Det politiske spil, om vi landmænds vilkår for at drive vores landbrug, starter igen. Egentligt er det vel ikke bare landbruget, der er udsat for høj grad af politisk detailregulering. Det er Læs mere »

6. oktober 2017

Politisk nyt - uge 38 - 2017

3. spor på motorvejen og nedsættelse af broafgiften
Så lykkedes det! Det politiske forlig omkring bilafgifterne bredte sig og kom også til at omfatte forlig om to emner, som betyder meget for os på Fyn. Broafgifterne og det tredje spor.

Ud over at det nu bliver billigere at købe en stor, g Læs mere »

22. september 2017

Politisk Nyt- uge 37 - 2017

Konflikten mellem økologisk og konventionelt fortsætter
Så er den gal igen! En ny 3-årig kampagne ”Ren Madglæde” fra Økologisk Landsforening bidrager nok engang til at skabe det, jeg synes, er et nytteløst modsætningsforhold mellem økologiske og konventionelle landmænd.

For lige at Læs mere »

15. september 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve