Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

 

 

L&F: Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

Det er uacceptabelt, at der sker ulovlig forgiftning af rovfugle, som det aktuelle fund af fire døde glenter ved Silkeborg. Det mener Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk forening og Danmarks Jægerforbund, der tidligere har henvendt sig til Miljøministeriet for at øge samarbejdet om at Læs mere »

22. september 2017

L&F: Ny handelsaftale mellem EU og Canada gavner dansk eksport

I dag træder frihandelsaftalen mellem EU og Canada i kraft. Frihandelsaftalen er vigtig for den danske fødevareklynge, som opnår markant bedre adgang til det canadiske marked.

Den frihandelsaftale, der i dag træder i kraft mellem EU og Canada, er af særlig stor betydning, fordi den bekræfte Læs mere »

21. september 2017

Fødevareklyngen offentliggør ny forskningsstrategi

Landbrug & Fødevarer, DI Fødevarer samt ti store virksomheder fra fødevareklyngen præsenterer i dag samlet en ny strategi for fødevareforskning.

Der er brug for et øget fokus på forskning og innovation i fødevareklyngen, hvis Danmark også i fremtiden skal bryste sig af at være en af Læs mere »

20. september 2017

L&F: Transport og varme kan indfri Danmarks klimamål

Flere varmepumper, elbiler og lastbiler, der kører på biogas. Sådan lyder den prisdygtige recept, der kan nå Danmarks EU-klimamål for 2030, og som kan fremtidssikre fødevareerhvervets konkurrenceevne. Det er budskabet på Landbrug & Fødevarer og Dansk Energis fælles klimakonference i dag Læs mere »

18. september 2017

L&F om slåningsfrist: Styrelsen lytter, men vi er langt fra i mål

Landbrug & Fødevarer arbejder videre for at finde en holdbar løsning for slåningsfristen for græs- og brakarealer med en mere fleksibel fortolkning af EU-reglerne.

Det er lykkedes Landbrug & Fødevarer at få Landbrugsstyrelsen i tale om slåningsfristen, og Landbrugsstyrelsen har net Læs mere »

15. september 2017

Ministeren erkender, at grundlaget for vandplanerne er for dårligt

Efter en sommer med kommunikationsmæssig fokus – både fra lokal side og fra L&F – på vandområdet og det manglende faglige grundlag bag har miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) nu åbent erkendt, at det faglige grundlag bag vandområdeplanerne skal være bedre.

Læs artikl Læs mere »

7. september 2017

L&F: Omlægning af bilafgift er nødvendig i klimaindsatsen

De Danske Bilimportører foreslår at omlægge registreringsafgiften, så den fremover er emissionsbaseret og fremmer incitamentet til at købe mere miljørigtige biler. Det glæder Landbrug & Fødevarer, at bilimportørerne vil løfte et ansvar, så privatbilismen også leverer deres bidrag til Læs mere »

4. september 2017

L&F: Væsentlige mangler i finansloven

Særligt afgiften på plantebeskyttelsesmidler, må landbruget spejde forgæves efter i regeringens finanslovudspil

Danske landmænd må i regeringens finanslovsudspil spejde forgæves efter væsentlige tiltag, der ellers ville kunne være med til at styrke konkurrenceevnen. Helt konkret ærgrer Læs mere »

31. august 2017

L&F til regeringen: Beløn arbejdsmarkedet

Landbrug & Fødevarer opfordrer regeringen til at have fokus på det danske arbejdsmarked, når skatteudspillet bliver fremlagt senere i dag

Det går godt i Danmark. Vi har en lav ledighed, høj velstand og sunde offentlige finanser. Men vækst kommer ikke af sig selv.

Lige nu oplever fler Læs mere »

29. august 2017

L&F: Kampen om vandet er kampen om landet

Af Morten Høyer, direktør i L&F og Niels Peter Nørring, områdedirektør i L&F

Rapporten om Norsminde Fjord understreger det, vi har sagt flere år, at vi alle må frygte for fremtiden. For konsekvenserne af måden, Aarhus Universitet i dag beregner landbrugets udledning af kvælstof p Læs mere »

29. juni 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve