Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Nyt fra L&F

Nyt fra L&F

 

 

Økologi-kongres 2017

Tilmeld dig Økologi-Kongressen og få to dage med fuldt øko-fagligt og socialt udbytte d. 29. og 30. november på Comwell Kolding.

I år er der som noget nyt mulighed for at tage de ansatte på bedriften med til reduceret pris. Der er så mange oplæg på kongressen, at det kan være svært at Læs mere »

16. november 2017

Nyt partnerskab skal gøre det lettere at være landmand

Et nyt partnerskab mellem Landbrug & Fødevarer og myndighederne skal sikre bedre regulering i landbruget samt en mindre belastning af miljøet.

Det skal være lettere for de danske landmænd at drive deres bedrifter med mere fleksible miljøkrav og enklere indberetning og kontrol.

Miljø- Læs mere »

8. november 2017

Landbrug & Fødevarer: Vi leverer hvad verdens forbrugere ønsker, hvis vi får fair rammevilkår

Jeg garanterer, at vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden, men der er tre forudsætninger. At vores rammevilkår tages alvorligt, at vi er parate til at udvikle os og udnytte ny teknologi, og at vi plejer vores stolthed og optimisme. Sådan var meldingen fra Martin Merrild, formand for Landbrug &a Læs mere »

8. november 2017

L&F: Rapport bekræfter landbrugets kritik - Vandplaners faglige grundlag vakler

De internationale miljøeksperters evaluering rejser en så omfattende kritik af fagligheden bag vandområdeplanerne, at grundlaget bag vandplanernes mål om kvælstofreduktioner må laves helt om.

Fremadrettet skal vandplanerne baseres på et solidt og gennemarbejdet fagligt grundlag og med lang Læs mere »

13. oktober 2017

Mere fair og gennemskuelig kontrol af landmænd og fødevarevirksomheder

Miljø- og fødevareministeren har netop offentliggjort en ny fælles strategi for kontrol i ministeriets styrelser. Fremover skal kontrol være baseret på ansvar og tillid og støtte virksomhedernes udvikling og vækst. Landbrug & Fødevarer glæder sig over en kontrol med mere fokus på vejle Læs mere »

9. oktober 2017

L&F: Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

Det er uacceptabelt, at der sker ulovlig forgiftning af rovfugle, som det aktuelle fund af fire døde glenter ved Silkeborg. Det mener Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk forening og Danmarks Jægerforbund, der tidligere har henvendt sig til Miljøministeriet for at øge samarbejdet om at Læs mere »

22. september 2017

L&F: Ny handelsaftale mellem EU og Canada gavner dansk eksport

I dag træder frihandelsaftalen mellem EU og Canada i kraft. Frihandelsaftalen er vigtig for den danske fødevareklynge, som opnår markant bedre adgang til det canadiske marked.

Den frihandelsaftale, der i dag træder i kraft mellem EU og Canada, er af særlig stor betydning, fordi den bekræfte Læs mere »

21. september 2017

Fødevareklyngen offentliggør ny forskningsstrategi

Landbrug & Fødevarer, DI Fødevarer samt ti store virksomheder fra fødevareklyngen præsenterer i dag samlet en ny strategi for fødevareforskning.

Der er brug for et øget fokus på forskning og innovation i fødevareklyngen, hvis Danmark også i fremtiden skal bryste sig af at være en af Læs mere »

20. september 2017

L&F: Transport og varme kan indfri Danmarks klimamål

Flere varmepumper, elbiler og lastbiler, der kører på biogas. Sådan lyder den prisdygtige recept, der kan nå Danmarks EU-klimamål for 2030, og som kan fremtidssikre fødevareerhvervets konkurrenceevne. Det er budskabet på Landbrug & Fødevarer og Dansk Energis fælles klimakonference i dag Læs mere »

18. september 2017

L&F om slåningsfrist: Styrelsen lytter, men vi er langt fra i mål

Landbrug & Fødevarer arbejder videre for at finde en holdbar løsning for slåningsfristen for græs- og brakarealer med en mere fleksibel fortolkning af EU-reglerne.

Det er lykkedes Landbrug & Fødevarer at få Landbrugsstyrelsen i tale om slåningsfristen, og Landbrugsstyrelsen har net Læs mere »

15. september 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve