Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Forening  →  Medlemstilbud

Medlemstilbud

Attraktiv gruppelivsforsikring for medlemmer

Medlemmer af landboforeningen har mulighed for at komme med i Gruppeliv – en basisforsikring, der indeholder livsforsikring, kritisk sygdom-forsikring og ulykkeforsikring. Fra 1.248 kr./år. Du kan vælge mellem en individuel forsikring, eller en, der også dækker din ægtefælle/samlever.

Læs Læs mere »

30. maj 2017

Sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring giver hurtigere adgang til forebyggelse og behandling fra 1.263 kr./år. Kan også tegnes til ægtefælle, børn og eventuelle ansatte.

Læs mere om fordelene på lf.dk/medlemsfordele. Læs mere »

23. maj 2017

LandmandsPension

LandmandsPension er Danmarks bedste pensionsordning til landmænd. Lave omkostninger og højt afkast sikrer optimal opsparing. Forsikring ved 50% tab er erhvervsevne, livsforsikring, kritisk sygdom-forsikring, børnepension mm.

Læs mere om fordelene på lf.dk/medlemsfordele. Læs mere »

18. maj 2017

Gruppeliv: Landmand søger… den rigtige forsikring

Siden Gruppelivsordningen for medlemmer af Landbrug & Fødevarer blev oprettet i 1985, er der løbet en del vand i åen. I dag er der fx flere ægtefæller og samlevere, der arbejder uden for bedriften. Og på trods af diverse tv-udsendelser som ’Landmand søger kærlighed’, er der også fle Læs mere »

15. maj 2017

Landmandspension - Få råd til de ’bløde’ forsikringer

Det koster ikke en bondegård at have de rigtige forsikringer, og med Kom-i-gang-pakken får du endda en pensionsopsparing samtidig, uden at binde dig til at lægge en formue.
Kom i gang med at sikre din familie!
Med Kom-i-gang-pakken fra LandmandsPension får du både forsikringer og opsparing fr Læs mere »

1. maj 2017

Er du interesseret i overskydende biomasse som gødningsprodukt?

Vi er tre studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt som læser en bachelor i Jordbrugsvirksomhed. Vi er ved at lave et projekt i samarbejde med Naturgas Fyn (Nature Energy).

Projektet omhandler de 20% overskydende biomasse der kommer fra dagrenovation. Vi vil undersøge mulighederne for at skab Læs mere »

24. april 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve