Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder  →  Din indberetning af løn til e-indkomstregisteret har betydning for din medarbejders arbejdsløshedsdagpenge

Din indberetning af løn til e-indkomstregisteret har betydning for din medarbejders arbejdsløshedsdagpenge

Der er 1. juli 2017 kommet nye regler vedrørende arbejdsløshedsdagpenge for lønmodtagere. I den forbindelse er det blevet yderst vigtigt, hvornår en medarbejders løn bliver indberettet til e-indkomst, idet det kan have afgørende betydning for, hvor meget medarbejderen kan få beregnet i arbejdsløshedsdagpenge ved ledighed.
Når du selv laver løn for dine medarbejdere, skal du være opmærksom på, at du konsekvent sørger for enten at indberette til e-indkomst i slutningen af måneden eller i starten af næste måned. Det vigtige er, at du undgår, at der er to indberetninger indenfor samme kalendermåned.

Eksempel:
Lønnen for oktober indberettes til e-indkomst i starten af november, og lønnen for november indberettes i slutningen af november. I dette tilfælde kan det have den konsekvens, at medarbejderen får beregnet en lavere dagpengesats på grund af A-kassernes beregningsmetoder.

Hvis du derimod får lavet dine medarbejderes løn hos Centrovice, skal du ikke bekymre dig, da vi altid indberetter lønnen til e-indkomstregisteret inden månedens udløb.
Har du har spørgsmål vedrørende arbejdsløshedsdagpenge, er du velkommen til at henvende dig til Anja Freitag-Weigt eller Lisbeth Frederiksen.

  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve