Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder

Nyheder

Politisk nyt - uge 38 - 2017

3. spor på motorvejen og nedsættelse af broafgiften
Så lykkedes det! Det politiske forlig omkring bilafgifterne bredte sig og kom også til at omfatte forlig om to emner, som betyder meget for os på Fyn. Broafgifterne og det tredje spor.

Ud over at det nu bliver billigere at købe en stor, g Læs mere »

22. september 2017

Niels Rasmussen i TV2 Fyn om fundet af sprøjtemidler i drikkevandet

Formand Niels Rasmussen var den 20. september 2017 i TV2 Fyn til en snak om fundet af sprøjtemidler i det fynske drikkevand. Se indslaget her.

Læs mere »

22. september 2017

L&F: Vi tager skarpt afstand fra forgiftning af rovfugle

Det er uacceptabelt, at der sker ulovlig forgiftning af rovfugle, som det aktuelle fund af fire døde glenter ved Silkeborg. Det mener Landbrug & Fødevarer, Dansk Ornitologisk forening og Danmarks Jægerforbund, der tidligere har henvendt sig til Miljøministeriet for at øge samarbejdet om at Læs mere »

22. september 2017

SKAT sætter fokus på øget kontrol – bl.a. på momsområdet

Regeringen vurderer, at der er behov for at styrke skattekontrollen markant, så det bliver sværere at snyde – især på momsområdet og blandt små og mellemstore virksomheder. Derfor foreslår regeringen at øge ressourcerne til skattevæsenets kontrolarbejde med 400 mio. kr. frem mod 2021 som Læs mere »

22. september 2017

Tørstofindhold i grønmajs 2017 - Uge 38

I uge 38 blev der fra Fyn og Sjælland indsendt 5 prøver til analyse for tørstof m.m.. Resultaterne ses i tabellen nedenfor.

Det fremgår af tabellen, at der er stor spredning i udviklingen af majsen. Tørstofindholdet er endnu relativt lavt i de udtagne prøver på Fyn, mens tørstof-% i d Læs mere »

21. september 2017

L&F: Ny handelsaftale mellem EU og Canada gavner dansk eksport

I dag træder frihandelsaftalen mellem EU og Canada i kraft. Frihandelsaftalen er vigtig for den danske fødevareklynge, som opnår markant bedre adgang til det canadiske marked.

Den frihandelsaftale, der i dag træder i kraft mellem EU og Canada, er af særlig stor betydning, fordi den bekræfte Læs mere »

21. september 2017

Video: Hvordan øger man lysten til innovation?

Hvordan stimulerer man innovation i dansk landbrug og fødevareproduktion? I filmen giver Birthe Thordahl Christensen nogle bud. Birthe er teamchef i miljø og natur hos Centrovice og arbejder derudover med projekter og innovation.

Læs mere »

20. september 2017

Fødevareklyngen offentliggør ny forskningsstrategi

Landbrug & Fødevarer, DI Fødevarer samt ti store virksomheder fra fødevareklyngen præsenterer i dag samlet en ny strategi for fødevareforskning.

Der er brug for et øget fokus på forskning og innovation i fødevareklyngen, hvis Danmark også i fremtiden skal bryste sig af at være en af Læs mere »

20. september 2017

Tv2Fyn - Åbent Landbrug var en succes

 

Læs mere »

19. september 2017

Landliv og glade gæster ved Åbent Landbrug

96.000 deltog på landsplan, da årets Åbent Landbrug løb af stablen i går søndag d. 17. september. Og der var da også masser af aktivitetter at give sig i kast med. Grise og køer blev klappet af ivrige børn, de store maskiner blev beundret, der blev hoppet og leget i korn og på hoppekøer. Læs mere »

18. september 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve