Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder

Nyheder

Politisk Nyt - uge 47 - 2017

Vagtskifte i forbindelse ved KV17
Tillykke til alle I, med relation til fynsk landbrug, der opnåede valg ved kommunalvalget i tirsdags. Det er vigtigt, at vi fra landbruget bruger vores mulighed for af den vej, at opnå indflydelse på den lokale politik. Ikke bare de emner der omhandler erhvervet Læs mere »

24. november 2017

Status på sagsbehandlingen på tilskudsordningerne

Har du søgt om tilskud, kan du nu få en status på sagsbehandlingen.

Seneste status fra Landbrugsstyrelsen er, at 40 ordninger forløber planmæssigt, mens 19 ordninger er afsluttet siden i sommer. Til gengæld er der forsinkelser for 15 ordninger.

På i alt 40 tilskudsordninger forløbe Læs mere »

21. november 2017

Løn- og HR-rådgiver Jens Skov Rasmussen sørger for orden i papirerne hos udenlandske medarbejdere

Vores Løn- og HR-rådgiver Jens Skov Rasmussen var i Effektivt Landbrug i sidste uge med et vigtigt emne, nemlig regler for udenlandske medarbejdere. Beskæftiger du udenlandske arbejdere på din bedrift, så er det vigtigt, at der er orden i papirerne, ellers risikerer du som arbejdsgiver store b Læs mere »

21. november 2017

Politisk Nyt - uge 46 - 2017

En stærk forening sikrer indflydelse
I denne uge brugte bestyrelsen en eftermiddag på det, man vel kan kalde opsøgende medlemskontakt. Der er en del kunder, som vælger at købe rådgivning hos Centrovice, uden samtidigt at vælge at være medlem af landboforeningen. Det kan der være mange års Læs mere »

17. november 2017

Økologi-kongres 2017

Tilmeld dig Økologi-Kongressen og få to dage med fuldt øko-fagligt og socialt udbytte d. 29. og 30. november på Comwell Kolding.

I år er der som noget nyt mulighed for at tage de ansatte på bedriften med til reduceret pris. Der er så mange oplæg på kongressen, at det kan være svært at Læs mere »

16. november 2017

Vil du have tillægget for deltagelse i Arlagården Plus?

Fra den 1. november til og med 15. december 2017 kan alle Arlas andelshavere indtaste data i Arlagården Plus dokumentationscenteret.

For at få tillægget for deltagelse i Arlagården Plus sammen med mælkeafregningen i første kvartal 2018, skal dataene være indtastet og sendt senest d. 15. de Læs mere »

15. november 2017

Politisk Nyt - uge 45 - 2017

L&F Delegeretmøde 2017 med optimistiske takter
Netop hjemvendt fra årets delegeretmøde og fyldt op med gode oplevelser og god inspiration er det svært ikke at gøre en form for status på vegne af de delegerede, vi fra Centrovice havde med til Herning. Delegeretmødet er en god anledning ti Læs mere »

10. november 2017

Tid til at høste frugten af dit livsværk?

Beslutningen om at afrunde sit liv som landmand kan være svær, men når beslutningen er taget, gælder det om at få høstet frugten af et ens arbejde bedst muligt. Derfor inviterer Centrovice til ejerskiftearrangementet ‘Høststrategi’ for sælgere den 16. november kl. 19.00, hvor du kan komme og Læs mere »

9. november 2017

Nyt partnerskab skal gøre det lettere at være landmand

Et nyt partnerskab mellem Landbrug & Fødevarer og myndighederne skal sikre bedre regulering i landbruget samt en mindre belastning af miljøet.

Det skal være lettere for de danske landmænd at drive deres bedrifter med mere fleksible miljøkrav og enklere indberetning og kontrol.

Miljø- Læs mere »

8. november 2017

Landbrug & Fødevarer: Vi leverer hvad verdens forbrugere ønsker, hvis vi får fair rammevilkår

Jeg garanterer, at vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden, men der er tre forudsætninger. At vores rammevilkår tages alvorligt, at vi er parate til at udvikle os og udnytte ny teknologi, og at vi plejer vores stolthed og optimisme. Sådan var meldingen fra Martin Merrild, formand for Landbrug &a Læs mere »

8. november 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve