Søg

Søg efter medarbejder:

SOS
Centrovice.dk  →  Landbrug  →  Nyheder

Nyheder

AUB - hvor mange elever skal jeg have?

I sidste uge begyndte AUB (Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag) at sende breve ud til samtlige virksomheder i Danmark med en forskudsopgørelse. I brevet fremgår det, om du skal betale et merbidrag eller kan få udbetalt bonus.

Hvis du får et brev, hvor der står, at du skal betale, har du muligh Læs mere »

18. april 2018

Nyt planteavlsbidrag

Landbrug & Fødevarer og Seges har besluttet, at alle planteavlere skal bidrage med et årligt beløb til udvikling af planteproduktionen i Danmark. Det er samtidig besluttet, at det er DLBR-virksomhederne, som skal opkræve beløbet hos landmænd landet over.

Det årlige bidrag er fastsat ti Læs mere »

17. april 2018

Overvejer du graduerede behandlinger i marken?

Hos Centrovice har vi fokus på de nye muligheder i gradueret tildeling af plantebeskyttelsesmidler og gødning. Vi tilbyder derfor landmænd, der benytter disse muligheder eller overvejer det, et gratis besøg på bedriften. På mødet vil vi diskutere mulighederne på bedriften og ikke mindst fort Læs mere »

17. april 2018

Nye rabatter fra Q8 og F24

Som medlem af L&F får du gode rabatter ved Q8 købekort, diesel og fyringsolie. Læs mere og se rabatterne i denne folder.

Ønsker du at gøre brug af rabatterne, skal du gå ind på dette link: www.q8.dk/lferhverv .

Organisationskoden, der skal oplyses ved bestilling og anden konta Læs mere »

12. april 2018

Nyt fra bestyrelsen - uge 14 - 2018

Kære medlemmer

Ovenpå en vellykket generalforsamling med flot deltagerantal og en god stemning, vil bestyrelsen også her takke samlet for valg og nyvalg – vi ser frem til arbejdet i det kommende år. Der skal også lyde en tak til Henrik Kildegaard for indsatsen i bestyrelsen, samt held og l Læs mere »

6. april 2018

Vækst nr. 2 - 2018

I denne udgave af Vækst kan du læse om:

Sent forår, planteværn og gødning
Husk at fristen for indskud på etableringskonto eller iværksætterkonto er 15. maj 2018
Konfirmationsbidrag 2018
Tilsætningsstoffer i foderet – kan det betale sig?
Medarbejdende ægtefæller rammes i Læs mere »

5. april 2018

Kravet om flere afgrødekategorier lempes på grund af regnfuldt efterår

Store regnmængder i sensommeren og det tidlige efterår har forhindret mange landmænd i at udså vinterafgrøder. Det har ført til ændringer i landmændenes oprindelige markplaner, og nogle kan derfor få problemer med at overholde det grønne krav om flere afgrødekategorier på bedriften.  Kr Læs mere »

4. april 2018

Afgrødeøkonomi

Hvis du bruger FarmTracking, så kan du komme tættere på økonomien i markbruget ved at udnytte de registreringer, du allerede laver i dag. Når du registrerer udbytte, priser og forbrug af hjælpestoffer, kan du beregne eget dækningsbidrag pr. mark eller pr. afgrøde.

Herved får du nyttig v Læs mere »

4. april 2018

Baltic Pipe - underskriftindsamling

Tina Bjerregaard Jensen, som er ansat i Agrovi, har som privatperson og berørt af Baltic Pipe projektet taget initiativ til en underskriftsindsamling for berørte lodsejere. Se herunder,  hvad hendes begrundelse er, og hvordan du kan underskrive, hvis du vil tilkendegive, at du også er imod proj Læs mere »

22. marts 2018

Rottebekæmpelse med Nomus A/S

Alt for mange landmænd betaler alt for meget for rottebekæmpelse. Derfor anbefaler L&F Nomus A/S. Nomus udfører en effektiv bekæmpelse målrettet landbrug og fødevareproduktion, og som medlem kan du benytte dig af deres ydelser. Nomus har valgt at have ’frit tilkald’, og det betyder, a Læs mere »

21. marts 2018
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve