Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Nyheder  →  Nyheder

Nyheder

Lovforslag om nedsættelse af bo- og gaveafgift ved generationsskifte

Skatteministeren har fremsat et lovforslag vedrørende nedsættelse af bo- og gaveafgiften ved generationsskifte af erhvervsvirksomheder.

Efter gældende regler skal der betales bo- eller gaveafgift på 15% ved overdragelse af en erhvervsvirksomhed til næste generation.

Lovforslaget medfører Læs mere »

19. april 2017

Hvordan skaber man en god sommerferie for sine børn, når man ikke længere bor sammen?

Knap er forårets fri- og helligdage overstået, før man skal forholde os til sommerferien, som venter lige om hjørnet. For de fleste forældre og børn er det heldigvis noget, man ser frem til. Men selv midt i glæden kan det for nogen give visse udfordringer, når man skal blive enig med den for Læs mere »

5. april 2017

Ny økonomirådgiver til Centrovice

Den 3. april tiltrådte Jeanette Kolding som økonomirådgiver hos Centrovice. Jeanette studerer cand.merc.aud. på Syddansk Universitet og er færdiguddannet til sommer. I økonomiafdelingen kommer hun til at arbejde med revision og kvalitetssikringer inden for erhverv.

Jeanette er 30 år og bor Læs mere »

4. april 2017

Der er frist for indskud på etableringskonto eller iværksætterkonto den 15. maj 2017

Vi er nu kommet et godt stykke ind i 2017, men det er faktisk stadig muligt at ”købe” sig til et solidt fradrag på selvangivelsen for 2016. Det kan ske ved at sætte penge ind på en etablerings- eller iværksætterkonto. Fristen for at indsætte penge med fradragsvirkning for 2016 udløber ma Læs mere »

21. marts 2017

Aftenåbent efter aftale - nyt fleksibelt tilbud fra Centrovice

Som virksomhedsejer har man ofte travlt i dagtimerne. Så travlt at det kan være svært at nå at mødes med sin revisor eller økonomirådgiver inden for almindelig åbningstid. Det er baggrunden for, at Centrovice slår dørene op for et nyt tiltag: Træf en økonomirådgiver om aftenen.

–  V Læs mere »

15. marts 2017

Oversigt over omkostninger pr. medarbejder

Overvejer man som arbejdsgiver at ansætte en ny medarbejder, er det godt at danne sig et overblik over økonomien. Medarbejderen skal selvfølgelig have løn, men hvad med alt det, der kommer oveni? Nedenstående opgørelse viser, hvilke omkostninger – udover løn – der er ved at have en medarbejde Læs mere »

15. marts 2017

Konfirmationsbidrag 2017

De første tegn på forår er kommet til syne, og i mange familier er forberedelserne til den kommende konfirmation godt i gang. For langt de fleste er det udelukkende en glædens stund, men for nogen kan det bringe udfordringer med sig – særligt for skilsmissefamilier.

Drømmescenariet er sel Læs mere »

7. marts 2017

Indberetning af løntimer på e-indkomst

Fra 1. januar 2017 tillader e-indkomst kun lønindberetninger, hvor løntimer er anført.
Der er dog få undtagelser såsom udbetaling af akkordløn og bonus.

Timetallet bruges til beregning af eventuel efterløn, barselsdagpenge, udbetaling af sygedagpenge samt retten til dagpenge ved ledighed. Læs mere »

7. marts 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve