Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Nyheder  →  Nyheder

Nyheder

Medarbejder eller 'på regning'?

Nogle virksomheder vælger at få løst deres arbejdsopgaver ”på regning” i stedet for at ansætte medarbejdere. Det kan blive en dyr fornøjelse i de tilfælde, hvor SKAT vurderer, at samarbejdsforholdet skal klassificeres som et ansættelsesforhold, men afregningen er sket som selvstændig er Læs mere »

23. februar 2017

Vil du blive klogere på klimaforandringer?

Specielt landmænd og gartnere oplever stort pres fra både forbrugere og samfund, fordi de bliver opfattet som klima- og miljøsyndere. Og fra politisk side er der stort fokus på at reducere CO2 udledningen, så eksempelvis landmænd i dag oplever skrappe rammevilkår. Samtidig reagerer befolkning Læs mere »

22. februar 2017

Bøder til arbejdsgivere for manglende e-indkomst-indberetning

Det er arbejdsgivernes ansvar at indberette oplysninger til SKAT omkring blandt andet medarbejdernes løn, arbejdssteder, skattefrie godtgørelser og personalegoder. Arbejdsgiveren vil modtage en bøde, hvis der ikke bliver indberettet korrekt.

Arbejdsgiverens indberetningspligt omfatter alle til Læs mere »

8. februar 2017

Årsopgørelse for 2016

Har du overskydende skat for 2016, bliver pengene indsat på din konto tirsdag den 11. april 2017. Du kan se beløbet på din årsopgørelse, som du allerede får mulighed for at se mandag den 13. marts 2017. I de senere år har SKAT haft for vane at åbne for adgangen nogle få dage før den offici Læs mere »

8. februar 2017

Ny økonomirådgiver hos Centrovice

Onsdag den 1. februar startede Lise La Cour Nielsen som økonomirådgiver hos Centrovice. Lise er uddannet som kontorassistent med speciale i økonomi og har senere taget en akademimerkonom inden for faget i 2013.
Lise har tidligere været ansat hos Centrovice som økonomirådgiver,   men er vendt Læs mere »

6. februar 2017

Beregning af skattefradrag er ændret for medarbejdere med ferie uden løn

Du skal du være opmærksom på, at der er kommet en indskærpning fra SKAT i forbindelse med beregningen af medarbejderens skattefradrag.
To skattefradrag
Hidtil havde medarbejderen oftest ét samlet skattefradrag hver måned, som ikke ændrede sig i de perioder, hvor der blev afholdt ferie.

F Læs mere »

2. februar 2017

Refusion af løntilskud skal søges i NemRefusion

Fra den 2. januar 2017 skal virksomheder anvende NemRefusion, når der anmodes om refusion af løntilskud. Det er således ikke længere muligt at anvende papirblanketten AB250 ”Anmodning om udbetaling om løntilskud – fast timesats”.
Det er fortsat frivilligt at anvende NemRefusion i forbind Læs mere »

29. januar 2017

Håndværkerfradrag for 2016

For at få håndværkerfradrag på årsopgørelsen for 2016, er det en betingelse, at arbejdet også er blevet udført i 2016. Men det er jo ikke givet, at regningen er betalt endnu. Du er berettiget til håndværkerfradrag, hvis regningen er betalt senest den 28. februar 2017. Vær opmærksom på, Læs mere »

25. januar 2017

Centrovice ønsker glædelig jul og godt nytår

Julen venter lige om hjørnet, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske medlemmer, kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Centrovice holder julelukket, og telefonerne er derfor lukkede fra den 22. december kl. 16.00 til den 2. januar kl. 8.00.
Telefonvagter i j Læs mere »

22. december 2016

Sådan er reglerne for told og moms, når du bestiller varer fra udlandet

Hvor meget du kan tage med hjem fra en ferietur til udlandet uden at skulle betale told og moms af dine indkøb, afhænger af, hvor i verden du har været.

Går ferien til et land inden for EU, må du have varer med hjem til eget forbrug uden at skulle betale yderligere told eller moms. For visse Læs mere »

19. december 2016
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve