Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Nyheder  →  Nyheder

Nyheder

Refusion af løntilskud skal søges i NemRefusion

Fra den 2. januar 2017 skal virksomheder anvende NemRefusion, når der anmodes om refusion af løntilskud. Det er således ikke længere muligt at anvende papirblanketten AB250 ”Anmodning om udbetaling om løntilskud – fast timesats”.
Det er fortsat frivilligt at anvende NemRefusion i forbind Læs mere »

29. januar 2017

Håndværkerfradrag for 2016

For at få håndværkerfradrag på årsopgørelsen for 2016, er det en betingelse, at arbejdet også er blevet udført i 2016. Men det er jo ikke givet, at regningen er betalt endnu. Du er berettiget til håndværkerfradrag, hvis regningen er betalt senest den 28. februar 2017. Vær opmærksom på, Læs mere »

25. januar 2017

Centrovice ønsker glædelig jul og godt nytår

Julen venter lige om hjørnet, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske medlemmer, kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Centrovice holder julelukket, og telefonerne er derfor lukkede fra den 22. december kl. 16.00 til den 2. januar kl. 8.00.
Telefonvagter i j Læs mere »

22. december 2016

Sådan er reglerne for told og moms, når du bestiller varer fra udlandet

Hvor meget du kan tage med hjem fra en ferietur til udlandet uden at skulle betale told og moms af dine indkøb, afhænger af, hvor i verden du har været.

Går ferien til et land inden for EU, må du have varer med hjem til eget forbrug uden at skulle betale yderligere told eller moms. For visse Læs mere »

19. december 2016

Ved snevejr er det medarbejderens ansvar at møde ind

Vinterens kolde vejr er efterhånden over os. Og med det følger gerne sneflokke, der kommer vrimlende.
Det betyder også, at man som medarbejder i en virksomhed skal forberede sig på, at transporten til og fra ens arbejdsplads forlænges grundet vinterens vejrfænomener.

For eksempel kan store Læs mere »

8. december 2016

Så store må julegaver til medarbejdere være

Du må give dine medarbejdere tingsgaver til en værdi af højst 800 kr., uden at medarbejderen beskattes. Overskrides beløbet, bliver medarbejderen beskattet af det fulde beløb.

Giver du derimod dine medarbejdere julegaver i form af pengegaver eller gavekort, skal disse altid beskattes uanset Læs mere »

5. december 2016

Beløbssatser for afgiftsfrie familiegaver i 2016 og 2017

Mange benytter sig af gave-reglerne, der betyder, at blandt andet forældre, børn, børnebørn og svigerbørn afgiftsfri kan give hinanden gaver inden for visse beløbsgrænser.
I 2016 er beløbssatserne således:

Mellem forældre, børn, børnebørn med flere:
61.500 kr.
Til svigerbørn: Læs mere »

23. november 2016

Lederkursus for personaleledere

Med start den 19.-20. januar 2017 udbyder Centrovice et lederkursus for personaleledere, hvor der bliver sat fokus på ledelse i praksis.

Kurset strækker sig over 5 dage, hvor der hver dag udfyldes med spændende oplæg og øvelser fra engagerede oplægsholdere. Du vil som deltager blive klogere Læs mere »

23. november 2016

Kom SKAT i forkøbet og undgå skattesmæk

Fra den 15. november kan du på SKAT.dk TastSelv se og ændre din forskudsopgørelse for 2017. Det anbefales, at du kontrollerer den, så din skat for 2017 bliver korrekt.

Opgørelsen er genereret automatisk på baggrund af enten årsopgørelsen for 2015 eller din forskudsopgørelse for 2016, og Læs mere »

10. november 2016

Betaler du for meget i sygedagpengeforsikring?

Har du har tegnet en frivillig sygdagpengeforsikring for dine medarbejdere, beregnes forsikringspræmien ud fra din virksomhedens samlede lønsum. Men har du medarbejdere i fleksjob, jobtræning med løntilskud – eller medarbejdere med hvem du har indgået aftale efter lovens §56 – §58 – kan du f Læs mere »

4. november 2016
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve