Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Nyheder  →  Nyheder

Nyheder

Oversigt over omkostninger pr. medarbejder

Overvejer man som arbejdsgiver at ansætte en ny medarbejder, er det godt at danne sig et overblik over økonomien. Medarbejderen skal selvfølgelig have løn, men hvad med alt det, der kommer oveni? Nedenstående opgørelse viser, hvilke omkostninger – udover løn – der er ved at have en medarbejde Læs mere »

15. marts 2017

Konfirmationsbidrag 2017

De første tegn på forår er kommet til syne, og i mange familier er forberedelserne til den kommende konfirmation godt i gang. For langt de fleste er det udelukkende en glædens stund, men for nogen kan det bringe udfordringer med sig – særligt for skilsmissefamilier.

Drømmescenariet er sel Læs mere »

7. marts 2017

Indberetning af løntimer på e-indkomst

Fra 1. januar 2017 tillader e-indkomst kun lønindberetninger, hvor løntimer er anført.
Der er dog få undtagelser såsom udbetaling af akkordløn og bonus.

Timetallet bruges til beregning af eventuel efterløn, barselsdagpenge, udbetaling af sygedagpenge samt retten til dagpenge ved ledighed. Læs mere »

7. marts 2017

Brug af virksomhedens aktiver

Fra den 1. april 2017 bliver reglerne ændret for den momsmæssige behandling af aktiver, der også anvendes af virksomhedens medarbejdere til private formål. Ændringerne vil først og fremmest gælde mobiltelefoner, tablets og computere.

SKAT har offentliggjort et udkast til styresignal om æn Læs mere »

23. februar 2017

Medarbejder eller 'på regning'?

Nogle virksomheder vælger at få løst deres arbejdsopgaver ”på regning” i stedet for at ansætte medarbejdere. Det kan blive en dyr fornøjelse i de tilfælde, hvor SKAT vurderer, at samarbejdsforholdet skal klassificeres som et ansættelsesforhold, men afregningen er sket som selvstændig er Læs mere »

23. februar 2017

Vil du blive klogere på klimaforandringer?

Specielt landmænd og gartnere oplever stort pres fra både forbrugere og samfund, fordi de bliver opfattet som klima- og miljøsyndere. Og fra politisk side er der stort fokus på at reducere CO2 udledningen, så eksempelvis landmænd i dag oplever skrappe rammevilkår. Samtidig reagerer befolkning Læs mere »

22. februar 2017

Bøder til arbejdsgivere for manglende e-indkomst-indberetning

Det er arbejdsgivernes ansvar at indberette oplysninger til SKAT omkring blandt andet medarbejdernes løn, arbejdssteder, skattefrie godtgørelser og personalegoder. Arbejdsgiveren vil modtage en bøde, hvis der ikke bliver indberettet korrekt.

Arbejdsgiverens indberetningspligt omfatter alle til Læs mere »

8. februar 2017

Årsopgørelse for 2016

Har du overskydende skat for 2016, bliver pengene indsat på din konto tirsdag den 11. april 2017. Du kan se beløbet på din årsopgørelse, som du allerede får mulighed for at se mandag den 13. marts 2017. I de senere år har SKAT haft for vane at åbne for adgangen nogle få dage før den offici Læs mere »

8. februar 2017

Ny økonomirådgiver hos Centrovice

Onsdag den 1. februar startede Lise La Cour Nielsen som økonomirådgiver hos Centrovice. Lise er uddannet som kontorassistent med speciale i økonomi og har senere taget en akademimerkonom inden for faget i 2013.
Lise har tidligere været ansat hos Centrovice som økonomirådgiver,   men er vendt Læs mere »

6. februar 2017

Beregning af skattefradrag er ændret for medarbejdere med ferie uden løn

Du skal du være opmærksom på, at der er kommet en indskærpning fra SKAT i forbindelse med beregningen af medarbejderens skattefradrag.
To skattefradrag
Hidtil havde medarbejderen oftest ét samlet skattefradrag hver måned, som ikke ændrede sig i de perioder, hvor der blev afholdt ferie.

F Læs mere »

2. februar 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve