Søg

Søg efter medarbejder:

Centrovice.dk  →  Erhverv  →  Nyheder

Nyheder

SKAT sætter fokus på øget kontrol – bl.a. på momsområdet

Regeringen vurderer, at der er behov for at styrke skattekontrollen markant, så det bliver sværere at snyde – især på momsområdet og blandt små og mellemstore virksomheder. Derfor foreslår regeringen at øge ressourcerne til skattevæsenets kontrolarbejde med 400 mio. kr. frem mod 2021 som Læs mere »

22. september 2017

Ny økonomirådgiver hos Centrovice

1. juli 2017 startede Katja Bjerg hos Centrovice som økonomirådgiver. Katja var elev hos Centrovice under sin uddannelse, som hun færdiggjorde i 2007. Siden da har Katja været 10 år ved Patriotisk selskab, men er nu med hendes egne ord vendt ”hjem” igen. Yderligere er Katja ved at færdigg Læs mere »

7. september 2017

Ny lov om ægtefællers formueforhold – med nye muligheder for sikring af din virksomhed

Den nye lov, der træder i kraft den 1. januar 2018, erstatter den 92-årige retsvirkningslov, der i sin grundform stadig har nogenlunde samme indhold, som da den trådte i kraft den 1. januar 1926.

Men selvom den nugældende lov er en ældre model, er de reelle ændringer i den nye lov til at ov Læs mere »

23. juni 2017

Kopivarer – et dyrt bekendtskab?

Alt kan og bliver stort set kopieret
Ifølge Europa-Kommissionen seneste offentliggjorte statistik tilbageholdt toldmyndighederne i EU i 2013 kopivarer for ca. 760 mio. euro. Cirka 2/3 af disse varer kom fra Kina.

En af de seneste nyheder indenfor ”copy-paste”-genren er kinesernes lancering Læs mere »

10. maj 2017

Ny HR- og Lønassistent hos Centrovice

Den 1. februar kunne Centrovice byde velkommen til Katrine Boller som ny HR- og Lønassistent. Katrine er nyuddannet cand.merc. i 2016 fra Syddansk Universitet. I HR og Løn kommer Katrine til at arbejde med løn, refusioner, arbejdstilladelser og andre HR-relaterede opgaver.

Katrine er tidligere Læs mere »

25. april 2017

Lovforslag om nedsættelse af bo- og gaveafgift ved generationsskifte

Skatteministeren har fremsat et lovforslag vedrørende nedsættelse af bo- og gaveafgiften ved generationsskifte af erhvervsvirksomheder.

Efter gældende regler skal der betales bo- eller gaveafgift på 15% ved overdragelse af en erhvervsvirksomhed til næste generation.

Lovforslaget medfører Læs mere »

19. april 2017

Hvordan skaber man en god sommerferie for sine børn, når man ikke længere bor sammen?

Knap er forårets fri- og helligdage overstået, før man skal forholde os til sommerferien, som venter lige om hjørnet. For de fleste forældre og børn er det heldigvis noget, man ser frem til. Men selv midt i glæden kan det for nogen give visse udfordringer, når man skal blive enig med den for Læs mere »

5. april 2017

Ny økonomirådgiver til Centrovice

Den 3. april tiltrådte Jeanette Kolding som økonomirådgiver hos Centrovice. Jeanette studerer cand.merc.aud. på Syddansk Universitet og er færdiguddannet til sommer. I økonomiafdelingen kommer hun til at arbejde med revision og kvalitetssikringer inden for erhverv.

Jeanette er 30 år og bor Læs mere »

4. april 2017

Der er frist for indskud på etableringskonto eller iværksætterkonto den 15. maj 2017

Vi er nu kommet et godt stykke ind i 2017, men det er faktisk stadig muligt at ”købe” sig til et solidt fradrag på selvangivelsen for 2016. Det kan ske ved at sætte penge ind på en etablerings- eller iværksætterkonto. Fristen for at indsætte penge med fradragsvirkning for 2016 udløber ma Læs mere »

21. marts 2017

Aftenåbent efter aftale - nyt fleksibelt tilbud fra Centrovice

Som virksomhedsejer har man ofte travlt i dagtimerne. Så travlt at det kan være svært at nå at mødes med sin revisor eller økonomirådgiver inden for almindelig åbningstid. Det er baggrunden for, at Centrovice slår dørene op for et nyt tiltag: Træf en økonomirådgiver om aftenen.

–  V Læs mere »

15. marts 2017
  • Nyhedsbreve

    Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt.

    Enkelt at tilmelde og afmelde.

    Læs mere her

Nyhedsbreve fra Centrovice

Vi udgiver flere nyhedsbreve med forskelligt indhold. Få nyhederne serveret nemt og bekvemt. Enkelt at tilmelde og afmelde.

Gå til nyhedsbreve